Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/harrypotter

Marketing

Ne kvari mi završetak Harryja Pottera!"

KAKO bi školarce koji su pročitali novu, posljednju knjigu o Harryju Potteru spriječila da neupućenima ispričaju završetak sage, 13-godišnja Emily Temple Wood izradila je dvije vrste bedževa - na jednima piše "Nisam još gotov, ne kvari mi kraj!", a na drugima "Gotov sam, pričajmo!". Bedževi su rasprodani a školskim hodnicima vlada harmonija - zna se tko s kim i o čemu priča.

Knjiga "Harry Potter and the Deathly Hallows" unijela je nemire na američke školske hodnike - oduševljeni učenici koji su pročitali knjigu glasno komentiraju kraj priče o malom čarobnjaku, kvareći doživljaj kolegama koji još nisu uspjeli dovršiti posljednji roman. Da se to ne bi događalo, 13-godišnja Emily Temple Wood napravila je dvije vrste bedževa kako bi školarci već izdaleka znali tko je knjigu pročitao, a tko nije, a naum joj je i uspio.

Naime, svi bedževi, stavljeni na prodaju u lokalnoj knjižari po cijeni od jednog dolara, odmah su rasprodani, a na hodnicima je odjednom zavladao mir - učenici su se formirali u grupe i, ovisno o bedžu kojeg nose, raspravljaju o najnovijim dogodovštinama popularnog čarobnjaka.

malo slikica..........

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us
i dosta vam je za sada.... pozzzzzzzzzzzzzzz


Post je objavljen 04.09.2007. u 23:22 sati.