Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Pozdrav prije polaska

Kako su ovi Talijani cigani nevjerojatno!!!!!!!! Digli mi tlak danas jedni i to stariji par onako...50/60 godišnjaci...
Došli su kupit jednu bukaletu, velika je od 3 litre i posebno napravljena, sa puno truda nacrtana i stvarno je odlična. I 350 kuna košta. I pitali dal mogu platit u eurima, ja rekla može. I sad dal može za 35 eura...meni se to činilo malo nekako i ja izracunam na kalkulator koliko je to i ispalo 48 eura. Ja rekla da to košta 48 eura. I pita žena uz onako umiljati osmijeh dal moze za 35. Ja rekla ne može. Ali, pošto su me tako gledali išla sma potvrdit moju odluku kod šefice. I njen muž, koji je i radio tu bukaletu je rekao da ne može, da minimalno 40 eura i ni centa manje. Složila sam se poptuno s njim iako im ja ne bi uopće dala popust. I dobro,l pristali su na 40 eura, ali to nije sve. Žena se usudila pitat dal bi im ja poklonila jednu bukaletu, kao pošto su ovo kupili. Došlo mi je da joj se u facu nasmijem i rečem da ovo nije Turska. I rekoh da ne može. I to ljubazno još. I lijepo uzmem hrpu papira da im to zamotam, uvijek se potrudim oko toga, da se ne razbije. I žena vidjela sa strane onu slamu s kojom ja vežem kad nesto zamotan sa celofanom i uzme veliku kolicinu, donese do bukalete i stane to gurat u papir da to bolje zastiti. Ja je gledam...ono...ženo, hello??!
Rekoh joj bez imalo grižnje savjesti da ne može toliko uzet i uzmem joj pola i vratim nazad. Jedva sam čekala da odu ča, bezobraznica jedna! Ma ne znam što si oni umišljaju?

Brat mi se vratio nocas oko 3 iz Španjolske, donio mi privjesak slatki:) I razglednicu je donio...ispričao ukratko kako je bilo i tako...:) I morali ić u školu danas iako su se kasno vratili i to polupijani:)

Eto, pozdravljam vas, sutra rano ujutro putujem svome dragome i ....

Danas je već sutra, tj.sada sam kod dragoga, jučer mi se nešto desilo s postom pa nije bio objavljen alči sva sreća da ovaj blog editor ima bar jednu stvar koja funkcionira a to je ovo spašavanje postova:)
Uživam kod njega, super nam je i eto....pozdrav od vaše Ninuške:)


Post je objavljen 04.09.2007. u 21:31 sati.