Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pilotgirl

Marketing

MIG-35

e bok bok!

dugo se nisam javljala... ali evo me! jednostavno nisam imala ni megabajta ni neke inspiracije. ljeto mi je baš dosadno. e da vam ispričam što se dogodilo u ovih par dana.

većinom je bilo dosadno, no upoznala sam jednog novog lika na netu. s bloga skystation9.blog.hr . chatamo preko msn-a i tako i saznali smo da imamo dosta sličnosti. ne samo to da volimo zrakoplove nego i neke druge sličnosti.

neki dan je u žu bio moj prijatelj iz varaždina. poznajemo se... nemam blage od kada. inače on svake godine dolazi ovdje kod ujaka koji živi blizu mene. i tako se mi poznajemo već duuuuuugo godina. jadan mora učiti fiziku jer će ga odmah pitati jer su mu poklonili 3 :lol:. nije bio dugo tu...samo dva dana :(.... šteta... zabavan je...

e da! da vam ispričam malo i o kirbaju... nije bilo onako kako sam očekivala i nadala se cry moj simpa nije došao kod mene cry kad sam bila s frendicom u centru i kad smo prolazile pored štandova (gdje je bila užasna gužva) netko me pozdravio. kad sam se okrenula vidjela sam da je to moja simpa!!! čudim se da me uopće i prepoznao...ipak mi je progovorio svega 10 riječi otkako me poznaje crycrycry ok, malo pretjerujem, ali tu je to... crycrycry a ja bih ga stvarno voljela upoznati...no on to očito ne želi. inače, surta odlazi nazad u zg crycrycry ajde nek mu bude sretno s tim engleskim! ne ide mu baš...

jučer sam navečer gledala film the grudge 2. odličan horror! jednom sam na hrt-u bila počela gledati prvi dio i zaspala, a sad sam gledala drugi dio. zaista je odličan i preporučam ga! sad sam pogledala sve filmove koje imam i moram nagovoriti sestrinog zaručnika da mi ih još donese. a posebno lord of rings sva tri dijela i take the lead.

danas sam se malo vozila bikeom sa svojim frendom i malo smo pričali i tako...

sutra je u Žu izložba pasa na koju obavezno idem! sestra mi je posudila 10 kn za ulaz jer sam ja svoje pare potrošila za kirbaj...

maloprije sam na jednom jadnom forumu (na kojem sam banirana nakon što sam im rekla da sam im prije par mj spamirala forum i koji je totalno jadan) objavila tu izložbu u mom gradu jer nitko drugi nije i gadovi su mi obrisali i temu, banirali me i blokirali IP na njihov forum! stvarno su gadovi! taj odvratan forum možete spamirati na sljedećem linku: http://www.svijet-ljubimaca.com/forum puno spamiranja!!!

sutra vam napišem post kako je bilo na mojoj prvoj izložbi ;)

evo opet sam se malo vratila na migove... predstavljam vam:

Mikoyan MiG-35

Mikoyan MiG-35 je kreiran za sudjelovanje u Indijskom MRCA natjecanju, a treća je modifikacija postojećeg Mig-29M2.

Mig-35 je službeno prvi put napravljen kad je ruski ministar obrane, Sergey Ivanov, posjetio Lukhovitsky Machine.

Silno su mu poboljšani avioelektronika i sustav oružja, osobito novi iznimno dizajnirani Optički tragački sustav (OLS), a omogućeno mu je i obavljati samostalne više namjenske misije.

Type Multirole fighter
Manufacturer Mikoyan
Maiden flight 2007
Introduced Aero India 2007
Status On offer
Number built 1
Developed from Mikoyan MiG-29

Image Hosting by Picoodle.com



a ovo je nešto posebno...pogledajte:




see ya!

Post je objavljen 01.09.2007. u 23:14 sati.