Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacksnakey

Marketing

DAO JE OTKAZ!!!!! JEJII!!!!!!

Bla bla bla...prolazi vrijeme.....preskoćimo na dva tjedna prije zimskih praznika..ok, ok, krenimo.

Utorak je navečer, predavanja su završila i ja sam krenula u McGonagalićin ured. Rekla sam vodorigi lozinku (začarana šuma) i krenula prema vratima...no čula sam kako netko govori, pa sam zastala.
"....ne, Minerva, ovako više neide, ostao sam samo zbog Albusa, mislio sam da će ići bez i njega, ali sam se prevario. Ja sam samo starac kojem treba malo mira i komforta. Zbogom, Minerva."
Slugy je izletio iz ureda (ili bolje rečeno dogegao do stuba smokin). Polako sam ušla u ured, McGonagalica se držala za glavu.
"Ah, prof. Snape, prof. Slughorn je upravo dao otkaz, mislim da ste i sami čuli, bi li vi preuzeli mjesto predstojnika Slytherina?"- pitala me kad sam se pribižila njenom stolu.
"Svakako, ravnateljice."- rekla sam sa smješkom na licu.
"Nego, došla sam pitati u vezi praznika, kad bi ja smijela otići iz dvorca."-rekla sam.
"Uvijek u dvorcu trebaju biti barem tri profesora, vi bi mogli otići na staru godinu, uz to da se vratite tjedan dana prije početka nastave. Je li to jasno?"- pitala je ona.
"Naravno, ravnateljice."- odgovorila sam i izašla iz ureda i krenila u svoj yes.


Kasnije iste večeri, dok sam zamišljeno buljila u pod ljuljacući se na zadnjim nogama svoje stolice, je netko pokucao na vrata.
"Naprijed."- rekla sam odsudsutno, na vratima se pojavio Michael, ispred sebe je vodio Neru Moon i Ginny Weasley.
"Ej, Michelle, ove dvije učenice su pravile nered po hodniku, gđica. Moon kaže da je iz tvog doma, ostavljam ih tebi na brigu."- rekao je on i uputivši Ginny i Neru u sobu izašao van eek. Sjela sam uspravnije u stolici i pogledala ih ohrabrujučim pogledom.
"Molim vas da mi objasnite što se to dogodilo u hodniku između vas dvije."- rekla sam mirnim tonom. Oba dvije su odmah u isti glas pričati nešto svoje, pa je nastala buka.
"Tišina, jedna po jedna, da gospođice Moon."- rekla sam im i odobrila Neri da objasni situaciju.
"Sudarile smo se u hodniku i onda me OVA KRAVA zamalo pogodila nekim urokom, pa sam skočila na nju i počela je daviti."- rekla je bez trunke srama, čista Slytherinka yes.
"Uredu, što imate reći u svoju obranu???"- pitala sam Ginny streljajući je pogledom.
"Ona se namjerno zabubala u mene, znala je da ćete vi rađe popustiti njoj i kazniti mene."- rekla je kao iz topa, ja sam pogledom prerazila s Nere do Ginny i nazad.
"Uredu, ovako čemo, jedna od vas će priznati ili ću obijema skinuti po pedeset bodova i provest ćete noć u zabranjenoj."- rekla sam im gledajući ih već potpuno hladnim i prijetećim pogledom. Tišina se otegnula, onda je Ginny progovorila: "Uredu, priznajem, ja sam kriva, bila sam loše volje i htjela sam se iskaliti na ovoj maloj zmiji.". Kad je rekla zmija, na moj stol je dopuzala Fleka promatrajući situaciju.
"Uredu, budući da znam kako je to oduzimam SAMO 20 bodova Griffindorima, slobodni ste gospođice Weasley, nema kazne, mislim da sam bila i više nego poštena. Vi malo ostanite gospođice Moon."- rekla sam.
"Htjela bih malo razgovarati o definiciji vampira koju ste mi dali na prošlom satu."- rekla sam joj s smješkom na usnama.
"Da, rekla sam da su vampiri krvopije koje Voldemort voli koristiti u svojim redovima."- rekla je s bezizražajnim izrazom lica.
"Mogli ste primjetiti da je to pobudilo veliku zbrku na satu, molila bih vas da ubuduće ne izgovarate njegovo ime na mojim satovima. ZAŠTO SE BRINETE ZVOG ZNATE-VEĆ-KOGA KAD BISTE SE TREBALI BRINUTI ZBOG NE-MA-KA-KE."- rekla sam, na trenutak smo se samo gledale, potom smo prasnule u smijeh, kad smo se malo smirile rekla sam: "Možete ići.", pokazujući prstom na vrata.

P.S. ANNA POTTER JE NOVA NASTAVNICA NAPITAKA
KACHA NASTAVNICA PREOBRAZBE
MOLILA BI IH DA OPISE OSTAVE U KOMENTARIMA.

POČINE ŠKOLSKA GODINA I MOĆI ĆU VAM PISATI SAMO JEDNOM MJESEČNO. Bye-Bye!!!!!!!

Post je objavljen 01.09.2007. u 21:58 sati.