pratim ja japanske izume i malo mi pogled zastane na njihovoj "zdravoj" hrani-
prvo sto sam primijetio je da nista ne ostavljaju onako kako bi trebalo biti i sve moraju promijeniti na bilo koji način!
pa da započnemo: jadni ljudi lubenice u prirodi ne rastu u skladu s frižiderima (mislim da nam se priroda ne prilagođava) i šta se tu može nego
jednostavno ih prilagoditi najnovijem hladnjaku koji ste baš prošli tjedan kupili ili možda poželite neki drugi oblik (kako bi se uklopila u najnoviji dizajn vaše kuhinje)
proizvođači to rade pomoću posebnih kalupa
i mislite si sad to je to! a ne, kako to može biti to kada još muku muče s doručkom, jaje im leta po tanjuru i svako se jutro preznoje dok ga (jadni) pojedu! e pa i za to su smislili riješenje (kalup):
i to je to?!- E NIJE! šta da rade kad dođe uskrs- pa ne mogu svako jaje stavljat u kalup?! pa i za to imaju riješenje
a kako su to izveli?!? pa za to stvarno nemam objašnjenje! možda ovako (poigrao sam se malo u Photoshop-u)