Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/britnimyalter

Marketing

jos uvijek samo crtice od mene....

Mijenjajući grimase na licu, tipkam vam koji redak. U nedjelju sam namjerno natukla ruku jer me tata izludio zbog glupog potpisa iako je to popodne vidio da je crtež crtan punih 360h!? On je i dalje tvrdio da ništa ne radim i da tako neću dobro proć u životu.samo sam lupila šakom o stol i već je plava, demet.

Od nedjelje na ovamo se samo lješkarim jer ruka mora odmarat. A time i ja. Zato sam si i priuštila novu frizuru. Zapravo – krenula sam kod frizerke se ofarbat i dok se nisam ni snašla – ošišala me. Al ne mogu se ljutit na nju – kako god me ošišala meni je dobro.

Jučer sam se čula sa Nesuđenim. Odonda cvjetam. Ovo mi je ko neki tinejdžerski san – imaš simpatiju, ona ti se javi, ti cvjetaš i stalno vrtiš u glavi „dal je mislio ovo ili ono?!“. Heh.. zato sam Britni – zaigrano derište. Uglavnom – ispričavao mi se što se nije javio da se vratio iz dalekih krajeva i da jedva čeka da me vidi i da samnom podijeli 3.5GB slika i filmića. I ja to jedva čekam iako me strah.

Morala sam mu se pohvalit da sam se uspjela ugurat u jedan posao i kako sam pošteno odradila ove godine odmor i kako mi je drago da je nazad.... Realno, prema njegovoj nevjerovatnoj ljetnoj avanturi – ja sam samo krpa na cesti koju treba zgaziti.

Večeras bi trebala „kao“ van i to bi mi bio prvi ovo ljetni izlazak – no, ovog ljeta sam definitivno izgradila ozbiljne stavove i večeras ostajem doma. Trebala bi do jutra završit model projekta da sutra mogu „potencijalnom“ šefu prezentirat svoju sposobnost i agilnost i možda želju da me slijedeće godine zaposli.......

kisses


Post je objavljen 29.08.2007. u 12:05 sati.