Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justapound3

Marketing

okej sooo... evo u bolovima

Ujutro sam se probudila jer sma dobila mengu vjerovatno najmucniju i najbolniju ikada. Grcila sam se na podu i sinoc i danas ujutro.Nisam se mogla ustat tresla sam se ko kreten. Na kraju sma se toliko opustila da nisam osjetila ni najmanji djelic svog tjela ko da nisam bila prisutna. I bilo mi je uzasno zlo i onda u trenutku sam zaspala.Na podu svog stana u fetusalnom polozaju. Majke mi moje mislila sam da sam mrtva imala sam neke bolesnee snove.
I napokon sam se probudila jer mi je zazvonio mobitel. Uff... popila sma tabletu protiv bolova i bilo mi je super. I evo sad sjedim za kompjuterom. I gledam Mtv.
Skinula sam neke kile od kad sam pocela ponovno pisati. Jer sam imala 56,a ipak mislim da nisam mogla nabit nista jer nisam ni jela nista,tako da cu vam se poslije izmjeriti i napisati dole. I sad u zadnje vrijeme me muci jedan spot ono nije mi jasan nikako, mislim lijepo je sto netko postuje punije zene i sto su one zadovoljne sobom ali spot je zaista uff... ono lik ima sveukupno 40 kila a ona jedna ima 4x više od njega. I pjesma je fakat odurna ima odurne rijeci bljak ....




da baš to. Uglavnom. Dosadno mi je neznam kaj da radim. Do sada nisam imala love jer mi mama nije htjela poslati tako da i da sma htjela jest nisam mogla jer sam bila svorc.Al danas sam dobila 500 kn. I neznam.
Ne zelim ni znati pin te kartice.Ali sve me strah da ce mi svakog casa doc na mobitel poruka s ta 4 smrtna broja. Danas je generalka u kuci. Moram ju ocistiti.Tako cu zaboraviti na glad.Hvala bogu da sam neuredna pa ima sta za raditi. Ugl. idem se sad izvagat. (ISUSE!! MRZIM TAJ DIO!!!!!)

ako nema pomaka vježbat cu dok se ne skine bar pola kile. Jucer sam vjezbala puno.Imam upalu misica sada. Trcala sam na traci radila trbusnjake i sklekove. No dosta o tome idem se vagat. S tim da sam vec popila litru vode al ok.

kukovi: 81cm
struk: 66cm
grudi:81.5cm
bedra (1):47cm
kilogrami:54!!!


JES CURE 2 KILEEEEE


AAAAAAAAAAAAAA jebenooooo tak sam hepi

Post je objavljen 28.08.2007. u 13:06 sati.