Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/morfina

Marketing

I JA SE UDALA...



Nakon dugog izbivanja s bloga gospođica Morfin@ S. se vratila kao gospođa Morfin@ S.- T. cerek Bio je turbulentni period u kome se puno radilo, pripremalo i živciralo puknucu ali je sve to na kraju okrunjeno prekrasnom svadbom u kojoj sam uživala skupa s dragim koji je unatoč povremenim bolovima stoički istrpio i bez grča rekao „ Da „ naughty čak i pokoji ples otplesao i što je najbitnije- sretan ušao u brak.
Svadba je bila lijepa, gosti veseli i razdragani iako su neki prevalili 500 a neki i više kilometara da bi taj dan bili s nama. Draga blogerica je napravila đir po cijeloj Hrvatskoj i pojavila se u stilu Audrey Hapburn mah iako joj je fotoaparat oko vrata više služio za ukras, nadamo se da je i ona dokumentirala neke djeliće naše sreće.
Tamburaši su odradili svaki euro kojim su bili plaćeni greedy jer su napravili odličan tulum party a on ne bi bio potpun da jelovnik nije bio bogat i obilan. njami Istina da mladenci nisu probali ni petinu iznesenog na stol ali to tako biva kad se čovjek veseli i prepusti trenutku, večera će biti još… Torta je bila fina, iako (ne)očekivano lijepa jer je trebala biti nešto drukčija headbang ali poslužila je svrsi a gospođa koja ju je radila i odrapila cijenu je već dobila jezikovu juhu- od mladenke, zna se! burninmad Sutradan smo u miru degustirali ostatke skupa s gostima koji su nam se pridružili na ručku pa smo se pošteno odmorili tek 2 dana nakon svadbe ali takav umor ne pada teško i svi su razdragani oko tebe pa te cijela ta atmosfera ponese i umor se jednostavno zaboravi. fino Dragi kaže da tako naporno iskustvo ne bi ponovio još par mjeseci a meni uopće ne bi smetalo da to sutra ponovimo još jednom ovaj put s puno manje stresa i još više uživanja pjeva - naravno s istim, najdražim mladoženjom. kiss


Post je objavljen 27.08.2007. u 21:42 sati.