Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Čudno..

Jučer sam napisala 101.post i vidim danas da ga nema. Nadasve čudno. No dobro, nije bio Bog zna što pa ne osjećam neko iskreno žaljenje. :) Drago mi je da vam se sviđa ideja za fešticu. Heh da, o financiranju nisam baš mislila, ali...u biti bi trebalo prijevoz financirati....hrane bi bilo...a dobro i nešto za pit....:D hehe...:)
Sva sam nekako prehlađena, danas ujutro me glavobolja probudila...popila sam tablet pa je nakon kojih pol sata se smanjila.
Da, napokon je dizajn skoro kako je bio, glavno da mi je slika koju sam htjela na pozadini i za to zahvaljujem svom Alexinju. :*
Jedino bi htjela da su mi boxevi na drugoj strani kao prije i još neke sitnice ali neću sad bit tolika picajzla....Htjela bi da mi je u boxevima sve centrirano kao što je prije bilo......Ubuduće...kod spašavam, da ne bi bilo iznenađenja. :)

JOš nisam našla što obući na vjenčanje frendičino. :) Ah...još imam samo 5 dana da nađem nešto! Mislim da ću morat kupit cipele jer nemam baš ništa specijalno za takve prilike i što bi se slagalo sa možda kupljenom robom. Kao, teško mi pada što ću vjerojatno kupit nove cipelice ili sandale ili ne znam što.:D

Jučer sam u dućanu svjedočila grubom udaranju po guzici jednog malog što možda ima 2 godine najviše. Francuzi neki. Opalio ga otac i to poprilično. Ostala sam zaprepaštena. Sva sreća da je mali imao pelene. To mi je odvratno! Ok, mrvicu po guzici tek toliko ajdee...ali baš tuć djecu pošteno, još i često ili kakvih sve slučajeva ima....to je kukavičluk. Kao da se djeca mogu branit. Rekla sam si da nikad neću tuć svoju djecu. Niti želim da se boje svoje mame. Grozno! Ima boljih načina učenja discipline. :)

E da! danas će se planet MARS navodno jako dobro vidjeti i biti će velik i crvenkast...i okrugao kao pun Mjesec. Pa bacite oko navečer....:)

No dobro...da ne odužim......sutra slijedi nešto novo:) Pozdrav svima! Pusa Alexu:*


Post je objavljen 27.08.2007. u 12:59 sati.