Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pilotgirl

Marketing

F/A-18 Hornet

e bok bok!

sanjala sam totalno lud san i proživjela isto takav dan...no možda malo manje lud. no nažalost neću vam pričati o tome jer se tiče moje simpe, a o njoj ne bih javno. jedino ću vam reći da sam ju sanjala i cijelo popodne provela s njim. ajme poludjet ću! obožavam ga! a za par dana će doći kod mene na kirbaj... ajme! volim ga volim ga volim ga! i ne znam kako da ga zaboravim, pa ako netko ima neke savijete...

maloprije sam se vratila s graničara...tamo je pripremljen ringišpil za dan grada, tj. kirbaj u mojoj župi pa sam s frendicom išla na pokoju vožnju. razočarala sam se... stvarno je malen...do sada je svake godine bio puno veći, a sad...valjda će do utorka donijet još tih gluposti, jer ovo je stvarno premalo.

iako se sad osjećam malo bolje, i dalje sam grozno! a simpa mi se cijelo vrijeme šeće po privatnom prostoru, tj. mojoj glavi. kad će više izaći??!!

OMG! OMG!

no da vas više sad ne davim... predstavljam:...

F/A-18 Hornet

F/A 18 Hornet je moderni napadački borac mlažnjak, dizajniran za napadanje tla i zračne mete. Njegove primarne misije su borac pratitelj, zračna obrana mornarice, sprečavanje neprijateljskih zračnih obrana, interdikcija, bliska zračna podrška i izviđanje.

F/A-18E/F Super Hornet je posebna, evolutivna nadogradnja F/A-18 Horneta dizajnirana za služi pratećim funkcijama s Hornetima u SAD-ovim mornaricama.

Tip Višenamjenski borac
Manufacturer McDonnell Douglas/Boeing
Northrop
Designed by McDonnell Douglas
Maiden flight 18 November 1978
Introduction 7 January 1983
Primary users United States Navy
United States Marine Corps
Royal Australian Air Force
Spanish Air Force
Number built >1,458
Unit cost US$35 million in 2003
Developed from Northrop YF-17
Variants CF-18 Hornet
F/A-18E/F Super Hornet
EA-18 Growler

Image Hosting by Picoodle.com

Image Hosting by Picoodle.com

Image Hosting by Picoodle.com

Super Hornet

Image Hosting by Picoodle.com


evo vam za kraj jedan super i funny videić...



See ya!


Post je objavljen 26.08.2007. u 21:52 sati.