Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcida1950

Marketing

Krešić novi trener Hajduka

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketDanas oko 10.30 sati u Hajdukovom Plavom salonu javnosti je predstavljen novi trener Hajduka.
To je šezdesetjednogodišnji Sergej Krešić, koji je zadnju dvadeset i jednu godinu radio u Španjolskoj. Ugovor između Krešića i Hajduka sklopljen je na dvije godine i devet mjeseci. Službeni nastup, tj. debi na klupi "bijelih" očekuje ga u četvrtak protiv Sampodorije u Genovi, dok će ove subote momčad protiv Zagreba voditi Mario Ćutuk.
- Vraćam se u klub odakle sam potekao, gdje sam već sa 8 godina trenirao kod barba Luke. Nisam imao u planu sada preuzeti momčad Hajduka, ali s obzirom na okolnosti, nije bilo drugog izbora. Moj plan je bio doći na početku ili na pola sezone, ali Hajduka ne mogu odbiti i moram pokušati pomoći već sad. Igrače sam gledao kroz zadnjih nekoliko utakmica, donekle poznajem njihove igračke kvalitete. No što je važnije, ne poznajem ih kao ljude, kao karaktere. Vrijeme upoznavanja je tek pred nama, a trebat će ponekad i zaplakati na treninzima, kako bi se smijali nakon utakmica. Pred nama je imperativ jurišati na pobjedu u svakoj utakmici, i to bez obzira kako se suparnik zvao. Jer, Hajduk je pokret, Hajduk je religija, Hajduk je nešto veliko. Koža mi se naježi na spomen Hajdukova imena.



Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketNekoliko riječi prije novog trenera, rekao je pomoćni trener Mario Ćutuk, kojemu će u subotu biti zadaća da Hajduka vodi protiv momčadi Zagreba: - Odigrat ćemo otvorenu, borbenu utakmicu, u kojoj Hajduk mora ići na pobjedu. Moj zadatak je odraditi što bolje ovu obvezu, a onda ću sjesti s novim šefom i porazgovarati o eventualnoj daljnoj suradnji. Danas nas očekuje još jedan trening, nakon kojeg ćemo vidjeti tko će sutra istrčati na travnjak.
Još uvijek su ozlijeđeni Verpakovskis, Pelaić, Gabrić, Tudor trenira smanjenim intenzitetom, dok se u momčad vraćaju Cernat i Kalinić.

Post je objavljen 25.08.2007. u 14:34 sati.