Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vstsi

Marketing

sibenik.hr

Već duže vrijeme, točnije od 2002. pod rubrikom Obrazovanje -> Visoko obrazovanje na stranicama grada pišu isti (zastarjeli) podaci. U pet proteklih godina nitko se očito na to nije osvrnuo, nikoga očito za to nije briga, pa evo ovim putem apeliramo na webmastera stranica grada na update podataka.

Između ostalog kaže:

Na Visokoj školi za turizam, na stručnom studiju turizma i informatike, postoje tri smjera: Ugostiteljstvo, Nautički turizam i Poslovna informatika .

Da... bilo jednom davno. Ne postoji ni visoka škola, ni smjerovi. I ne samo da ti smjerovi ne postoje, nego su ukinuti i prije uvođenja bolonjskog procesa.



Planirane kvote za akademsku godinu 2002/2003. su:
Studij ugostiteljstva
- 50 redovnih studenata na teret MZT
- 75 redovnih studenata po osobnim potrebama
- 35 izvanrednih studenata
Studij nautičkog turizma
- 25 redovnih studenata na teret MZT
- 50 redovnih studenata po osobnim potrebama
- 35 izvanrednih studenata
Studij poslovne informatike
- 120 redovnih studenata po osobnim potrebama


Evo ga opet. Osim što su kvote u potpunosti drugačije, ne postoji ni studij ugostiteljstva, ni nautičkog turizma ni poslovne informatike. Postoji odjel menadžmenta (turističkog i informatičkog), odjel Prometa te Upravni studij, koji opet svaki za sebe imaju posebne kvote.



Prijave za upis u prvom razredbenom roku primat će se u Studentskoj referadi Visoke škole svaki dan, osim nedjelje, od 10 do 18 sati od 26.6. do 15.7. 2002. godine.
Test zananja za sve studije bit će proveden 17.7 2002. godine
.

2002. godine...eek Misli li itko na studente koji su se namjeravali upisati poslije 2002., koji su se zanimali za tadašnju VŠTM, sadašnje Veleučilište?



... i to su nam službene stranice grada Šibenika.bang

Kako bi tek bilo da su neslužbene?





Post je objavljen 24.08.2007. u 21:19 sati.