Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neferiti

Marketing

Snaga jednog čovjeka ne leži u njemu samom. Ona leži u njegovoj vjeri, nadi i mogućnosti da vidi ono što drugi ne mogu vidjeti. Snaga leži u onom nevidljivom i neopipljivom; ljubavi, moći volje za postizanje nedokučivih ciljeva, hrabrosti i suočavanju, podršci. Ovdje ne želim govoriti samo o Bogu i anđelima kakvima ih ja vidim, već želim kazati nešto i o svijetu koji želimo vidjeti. Što je to realni svijet? - prepun nerazumijevanja, ljudske ogorčenosti, nemogućnosti da budemo ono što jesmo... Kad bismo vjerovali i crpili energiju iz onoga što možemo vidjeti i dotaknuti, tko bismo onda bili? Više snage, ljubavi, volje za životom i preživljavanjem sam dobila od svog momka kojeg nikad u životu u živo nisam vidjela nego od vlastite obitelji. Više podrške, suosjećanja sam dobila od neznanaca nego od poznanika-prijatelja.
A važnost komentara koje ostavljaju drage osobe koje također ne poznajem....vaši komentari ponekad me znaju spasiti, hvala vam. Moja snaga leži u svijetu u koji nikad neće prodrijeti zadrtost realizma. Moj svijet, prepun likova iz knjiga,priča i blogova uvijek oživi kada ga nanovo žele pokopati. Tamo nema laži, svi smo mi ono što smo stvorili;iluzija;neki prekrasan san;zaživljena bajka;ispovijest života....
Mi smo snaga koja izvire iz onog u što vjerujemo.....
(da, osjećati se osnaženo,finofinofino hiper aktivno pod utjecajem finofinofinotanina, moje nove droge koja me čini budnom; moram se prestati fiksatifinopartyeek čajem koji me navodi na idejeeekeekeekeek....)


Post je objavljen 29.08.2007. u 04:18 sati.