Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bodljika

Marketing

Hakijaja sam bjog

Djagi pjijatelji i pjijateljice moje tete Bojojete,
ovo sam ja, njezina nećakinja Kjavica, cjno-bjeja maca iz pjethodnog posta.
Najasja sam pjilično, imam tji mjeseca i već sam pametnija od tete Jete tako da sam joj hakijaja bjog da majo i ja pišem. Vidim da su popujajna sad ta hakijanja aji zapjavo nisam baš skjoz hakijaja nego sam pjisijija tetu Jetu da mi da ime bjoga i pasvojd.
Teta Leta mi je najdjaža u obiteji, to mojam pjiznati. Staja je kao i moja mama ali je skjoz neozbijna - igja se stajno sa mnom i jadimo sjanja tako da baka Tedica pojudi kad dođe s posja. Jučej smo se penjaje po jojetnama sjamnatim i otkačijo se nešta pa je jojetna paja na tejeviziju i paji su neki cedejovi s teljevizije pa je baka bija pjosta i pjetija nam je.
Novosti su još i te da je baka udomija moja dva bjata Mijosjava i Misjava. Meni ništa nije jekja pa se pjavim da je sve u jedu a zapjavo nije, jako mi faje i zato i jadim pizdajije po stanu jej osima tete Jete nemam baš djuštva tako majog. Ovi stajiji me tuku i ignojijaju, ukjučujući i moju vjastitu majku - baš je jučej jako puhaja na mene i dvaput me jupija po gjavi aj baka me spasija!
Faje nam svima bjace, baka je pjakaja za njima aji ne može nas biti tojiko, nema novaca za hjanit nas sve, a bjace su već najasje puno veće od mene i sad im je bolje tamo gdje jesu, imaju i dvojište i tjavu i nadamo se da su sjetni.
Ne da mi se više pisati, idem se igjati s tetom i nešto jesti.
Baka mi se smije da mi je buša najasja jako i da izgledam kao zmijica koja je pjogutaja mungosa za dojučak.
Smiješno baš.
Pozdjav svima.

Tu sam fotkana s jeđa, jako sam nemijna, navodno!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 24.08.2007. u 13:43 sati.