Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

CIBONINI STRANCI: TKelley-LAyuso-CWarren-SHoskin...TJEDAN VELIKIH IZJAVA: Ivan Šuker feat. Slaven Rimac



MOOVIE TRAILER OMILJENOG FILMA LUKŠE ANDRIĆA NAJBOLJE OSLIKAVA NEZAVIDNU SITUACIJU U KOJOJ SE CIBONA NAŠLA U ZADNJOJ FAZI POTRAGE ZA THE SHOOTEROM...


Jučer na Marchand Continental Cupu: Argentinci su usko porazili domaćina Puerto Rico 90-89 (Ayuso 5p/13minuta), a probuđeni Kanađani (bez Englisha & Delemberta) ipak nisu mogli parirati osvajačima turnira, Brazilcima. Najbolji strijelac turnira Luis Scola (ARG) proglašen je i MPV-em turnira.

Red je da se osvrnemo na neke "govorničke" bisere iz proteklog tjedna. Drago mi je vidjeti da ex-predsjednik HKS-a i dalje misli na košarku, i to čak toliko da je zacementirao 1st place na današnjoj listi "mudrih" izreka:

"Nama je - a meni u obiteljskom odgoju, posebice - na prvom mjestu nacija, obitelj i vjera. Želim reći da je čin odbijanja nekolicine naših košarkaških reprezentativaca nastupiti za reprezentativnu vrstu - kojima je, usput rečeno, tijekom rata omogućeno da odrađuju svoje ugovore igrajući košarku umjesto obveze obrane domovine - ravan nacionalnoj izdaji."




EXCLUSIVE INTERVIEW WITH LUIS SCOLA: Exclusive interview with Argentina's center Luis SCOLA. Last day of the Marchand Continental Cup, San Juan, Puerto Rico. 18 August 2007. More videos on www.fiba.com


A na drugom kraju svijeta a.k.a. Sutinskim Vrelima novi "frontman" (wait to see me double-teamed) KK Cedevite, Slaven Rimac nakon dugogodišnjeg izbivanja s domaće scene nije mogao izdržati da se ne obrati naciji. Njegov pokušaj da postane "frontman" Cedevite i izvan parketa su, zbog sponzorirane naravi Cedevitinih vijesti, prenijeli gotovo svi domaći mediji, uključujući i Katedralu cro-duha:

"Cibona s četiri stranca za mene nije Cibona. Tako se ne stvara momčad. Koga su izbacili posljednjih godina? Markota i Andrić su izašli slučajno jer nikoga nije bilo na tim pozicijama. Može Cibona napraviti rezultat, ali što onda? Tko će zadržati te strance, ako odigraju dobru sezonu."


Reakcija iz Cibone za sada nema, a ako ih i bude, pretpostavljam da će biti će potkrijepljene argumentima i akcijom na terenu...

Sve je ti nekontrolirani verbalni izleti (možda ipak pod teretom klimatskih promjena) probudili su u zadnje vrijeme tihog i povučenog Gordana Giričeka:

"Da me bivša supruga nije izigrala, ja bih za reprezentaciju igrao. I zato me bole te izjave kojima me se stavlja u kontekst izdajnika"


Nataša is on the move...


Muraya
NBA.BLOG.HR




Post je objavljen 19.08.2007. u 09:00 sati.