Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskrenpostenanngellboy1988

Marketing

Lincoln Burrows

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-08-18

ALIAS Linc the Sink
zatvorski broj 79238
lokacija NA SLOBODI
zločin Ubojstvo prvog stupnja, težak napad vatrenim oružjem
kazna Pogubljenje na električnoj stolici
preostalo vrijeme kazne Trenutno neodređeno
kvalificira za oslobođenje za Zatvorenik nema pravo na oslobođenje

Bilješke
Lincoln Burrows odustao je od srednje škole, i odmah se našao u sukobu sa zakonom. Prijašnja kažnjavanja uključuju dva mjeseca odslužena za krađu; tri mjeseca za uništavanja privatnog vlasništva; šest mjeseci za fizički napad; šest mjeseci za posjedovanje ilegalnih supstanci; te deset mjeseci za fizički napad.

Burrows se izjasnio kao "nedužan", i osuđen je po svim točkama optužnice za smrt Terrencea Steadmana, brata potpredsjednice Sjedinjenih Država Carolyn Reynolds.

12. svibnja, Lincolnovo pogubljenje je odgođeno zbog pojave novih dokaznih materijala.

Pogubljenje je ponovno zakazano za 26. svibnja, no datum održavanja ostaje upitan dok ga policijske snage ne uspiju privesti.

Glumac: Dominic Purcell
Dominica Purcella može se vidjeti u pustolovnom trileru Iskonsko zlo (Primeval), koji u hrvatska kina stiže u kolovozu ove godine. U tom filmu, snimanom u južnoj Africi, Purcell glumi člana novinarske ekipe poslane kako bi uhvatili legendarnog krokodila dugog osam metara.

Purcell je odrastao u Australiji, gdje je pohađao prestižno Australian Theatre for Young People (Australsko kazalište mladih). Nakon što je tamo započeo svoje glumačko obrazovanje, nastavio ga je na Western Australian Academy of Performing Arts, uz kolege Hugha Jackmana i Frances O'Connor. Poslije diplome, Purcell je ubrzo dobio glavnu ulogu u Australskoj televizijskoj seriji Raw FM.


Post je objavljen 18.08.2007. u 11:59 sati.