Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lenguaespanola

Marketing

Gabriela Spanic










Gabriela Spanic rođena je 10. prosinca 1973. u Ortizu (Venezuela). 1992. godine bila je miss Venzuele i upisuju studij glume. Zanimljivo je da Gabriela u stvarnome životu ima sestru blizanku Danielu, međutim ona je odbila glumiti u sapunici „Otimačica“, no naši gledatelji imali su je prilike upoznati u sapunici „La Duda“ (Sumnja). Kao što sam već i rekao, Gaby vuče hrvatske korijene, jer su njezini djed i baka rodom iz Šibenika i tu su živjeli sve do negdje 1945. g. kada su napustili domovinu i otišli živjeti u Venezuelu. Radi lakšeg izgovora njihovo prezime Španić promjenjeno je u Spanic, a njezin otac Krešimir postaje Cresimiro.
Da Gabriela voli i cijeni Hrvatsku, zemlju svojih korijena, govori više nego dovoljno što je i posjetila našu zemlju i sastala se sa svojom daljnjom rodbinom.
Gabriela je snimila mnoštvo telenovela kao što su: "La loba herida" (Ranjen vuk), "Morena Clara", "Todo por tu amor" (Sve za tvoju ljubav), "Como tu ninguna" (Kao ti nijedna), "La Usurpadora" (Otimačica), "La Intrusa" (Uljez), "Por tu amor" (Za tvoju ljubav), "La Venganza" (Osveta), "Prisionera" (Zatočenica) te "Tierra de pasiones" (Zemlja strasti).


Post je objavljen 16.08.2007. u 18:27 sati.