Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diavola

Marketing

Lokve: U POJ! U POJ!

U Lokvama se spuštamo dobropoznatim putem do motela Jezero i tamo nalazimo na preljubaznu konobaricu koju smo ranije upoznali. Odmah nas je prepoznala. Pitamo jel ima možda mjesta kod njih za spavanje. Naime, prošli put nas je žena ljubazno obavjestila da će kod njih bit svatovi tu noć i preporučila gdje da odemo i na miru spavamo u Lokvama. Super! Ovaj puta je sve bilo mirno, jedino što im je večer prije toga došao medo do zgrade. Ako nas to ne smeta, odmah iznajmljuje. Naravno da smo pristali. U međuvremenu su majstori koji renoviraju motel Jezero pitali da šta Slavonci kogvraga tu rade!? Šokirali se kad su vidjeli registraciju. Ono neki Vinkovčani majstori... eto još jedne čvrste veze Gorskog kotara i Slavonije! A i čovječe, kao da smo u Rusiji pa se netko iz Vladivostoka našao u Kalinjingradu pa kao u šoku su da se zemljaci tako daleko od kuće sretnu... smijeh

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Nakon što smo papali faaantastičnu, savršenu juhicu od gljiva i večerali neku mesinu, smazali smo i jako fine palačinke. Inače ih ne volim, ali ove su mi se učinile baš dobre, gledajući za susjednim stolom. Nisam se prevarila, za preporuku su!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Pričamo mi s konobaricom, kaže ona nama sutra će ujutro biti "poj blabla", ne razumijemo šta kaže... rekoh šta će biti? Netko će pojati (pjevati?!), već sam se presjekla opet neki šou! Kad ono bit će POJ-BOJ! Pješačenje oko jezera i Biciklom oko jezera! Ja odvalila. Bojali smo se da nas neće POJaši i BOJaši ujutro probuditi i da opet ništa od mira u Lokvama, hehe.. No, kako smo svi bili krepani, tako smo rano zaspali i rano se probudili.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Soba je onak, u onom obloženom smeđem drvetu, valjda za izolaciju, kupaonica ostarjela, ali čista. Izolacija prema hodniku i ostalim sobama nula bodova. Valjda je samo to drvo bilo između soba. Ali zaspala sam bez po muke i fino se naspavala. Mashallah.


U Lokvama smo, inače, naišli i na plakat za moto-druženje u Delnicama i odvalili na nekoliko detalja.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Na prvom mjestu striptiz?! To je najvažnije motociklistima!? Na engleskom je obavijest da bikeri imaju bespla upad i kamping, a na hrvatskom obavijest o besplatnoj klopi, hehehe, jadni stranci, koje diskriminacija! Baš me zanima tko je sastavljao ovaj poster za 4. Moto susret u Delnicama! Hehe, a pogledajte sponzore, divno!


Kako god, još jedna super večer/noć u Lokvama, baš smo se nauživali ljepote prije odlaska na Bijele stijene. Naravno, kad god da krenemo, mi prije 12 h nema šanse da počnemo planinariti.

Post je objavljen 18.08.2007. u 10:26 sati.