Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakica

Marketing

Raspršene misli

Dragi moji, predragi, srce mi se para, život je poprimio drukčiji smisao, tužna sam, prvi nalet bijesa je prošišao pored mene (ugledah ga na trenutak), srcu se vratila stara dobra 'prijateljica' aritmija...ukratko...ZBLOKAŠE ME!!!
Zblokaše me, oooo...zblokaše me!
No, pustimo to sada...skupimo svu raspoloživu energiju i združimo snage (obraćam se svojim unutarnjim i vanjskim silama, mada su mi neki od vas itekako udobročinili svojim pokušajima...haha...pokušaje odblokiravanja).
Nalazim se u stanu prijateljice, tražimo dimije (jako široke hlače turkische porijekla) po netu, jerbo nam se to sviđa i to jaaako i...hahaha...naiđemo na sličicu izbora za miss BiH, hahahaha...smijeh me ulovio. Evo i slije, nije li zabavna i tužna istovremeno?



Bila sam na godišnjem. Čak 3 dana! Spojih ga sa weekendom, pa se i opustih nakratko. Ljenčarila sam uglavnom i to ne sama. Zato sam i ljenčarila. Posetil me EF (znate što mislim). Prepala sam se bespotrebno svoje slabosti koju zovem osjećajem slobode i mogućnošću pomanjkanjem istog, ali...nisam je osjetila...Bilo mi je genijalno. Genijalno! Svađali smo se ...oko ne pamtim čega...smijali se...to znam, ali zaobilazim...Prava je milina upoznat nekog djetinjastog i razigranog.

Ohh, kako me zblokaše! Otvorila sam ovisnica.bloger.hr, ali...ali...nisam zadovoljna...nema te unutarnje sreće dolaska na posao i sjedanja za comp, prćkanja po blogovima svojim virtualaca (skoro napisah prijatelja). Nedostaje mi taj ushit (kako jedna takva stvar može postat tako važna??! A važna je, jer veseli...jer je trebam....jer sam...ovisnica??!)

Osjećam se prazno....ma, ne, ne...osjećam se ... prevareno! Glup osjećaj, ne možeš se borit protiv toga. Ružan osjećaj. Nikom potreban.

Zapravo, takav osjećaj će, vjerujem, izazvat najprije želju, a onda nalet promjena. Morat ću mijenjat postojeće stanje. Ne volim promjene, a onda, ako bolje razmislim, one ne moraju biti tako loše...Da! Mijenjat ću nešto! Možda plahte, hahahaha! Šalim se, naravno.

Moja prijateljica ima the eye za lijepo i ukusno. Slikala je psihodeličnu ogrlicu koju sam joj jednom prilikom darovala (hvalisava sam, pa volim istaknuti da sam je sama napravila). Eto prilike za još jednu sličicu:



Čačkanjem čovjek svašta nađe, pa bacite okca na extraultramega zanimljiv nakit.

Neutješna sam, tako sam neutješna...zblokaše me (jako su mi misli raspršene, mislim da se ipak praznina i nemoć provlači između redova).
Čitat ću vas, ali ne tako često kao do sada.

Za vrijeme boravka EF-a 'nametala' mi se ova muzika u glavu (nije smetala, dapače...):



Spot možete lijepo pogledat ovdje.

Post je objavljen 15.08.2007. u 15:51 sati.