Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novilet

Marketing

Gđa.!!

Puno vremena je prošlo otkad sam napisala zadnje natuknice na ovom prostoru, nisu bile baš natuknice :) puno bi se njih složilo... neki su primjetili da sam postala duža, podosta duža u pismu... haa :) tko zna kako će završiti ovaj....

Događalo se, pogotovo nama ženskom rodu, da nas oslovljavaju s «gospođa», valjda iz poštovanja, i uvijek bi se ja bunila :) kako ja to nisam, nego sam «gospođica» hi hi, a sada, taj naslov nekako godi – i čudno je to, bez smijeha, al godi!
Njegova Žena.
I ponosno nosim tu titulu. Ne znam dal sam još zapravo svjesna svega ili nisam, prošlo je već mjesec dana, mogu sa sigurnošću priznat da je ljepše nego prije, jest da radi, jest da sam sama cijelo jutro i popodne, al kad dođe kući osmijeh je svaki put na licu :).

Vraćam vrijeme malo unatrag, par natuknica o bližoj prošlosti...
djevojačka prošla, olalalaala :) 25 komada je plesalo i skakutalo, i kaže se žene i izlasci, najbolje da u blizini nema muškarca.... a bili su dva, svirača – i bilo mi ih milo :) postoje i digitalni zapisi i sada se neke ucjenjuju :)

Svati?
Aaaaaa! Nikad opuštenija, nikad slobodnija i nikad sretnija!! Centar pažnje Njegov, On moj... ljubili smo se najviše, nije nas bilo briga ni za koga... majka mi je u jednom trenutku prišla i rekla da ne skačem toliko – plesala sam kao da plešem posljednji put, i sama sam se iznenadila od kud tolika izdržljivost... išli spavat u 10h – ne pitaj :)
Uselili se i živimo sami sami sami – aaaaaaa divota, zagovaram i preporučam svima, sami od početka.

Trbušić... raste raste :) ušla u sedmi mjesec, ne znam što je, dal curica ili dečko, uvijek nekako čudno stoji, ili skupljene nogice ili smeta peta ili što već :)

Vratila se ja i bit će me sada u ovim odajama, moram puno toga nadoknaditi i posjetiti puno Vas dragih :)



Post je objavljen 14.08.2007. u 20:16 sati.