Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darkangelinheart

Marketing

Štafeta =P

E, ovo je prva i zadnja štafeta koju ću ikad imati. Idu mi na k**** i da se niste usudili prenijeti ih više meni. Ne volim se zajebavat s tim.
Anyway, od Ivane sam primila ovu štafetu:


1.Tvoja najbolja prijateljica te stalno ismijava. Govoriš joj da prestane, ona veli da hoće, ali ne prestaje. Što učiniti?
- Reći ću joj da prestane ili ću ja širiti strašne glasine o njenoj.
2. Obožavaš Harrya Pottera, ali tvoji prijatelji tvrde da su i filmovi i knjige totalna glupost i totalni promašaj. Što ćeš učiniti?
-Boli me. Ja ga volim, to je moj izbor, a za ostale mi se fućka.
3.Sviđa ti se jedan dečko, ali on je zaljubljen u drugu. Što ćeš poduzeti kako bi bio tvoj?
-Ništa. Šta ću i učiniti ako voli drugu?! Ne može me na silu zavoljeti.
4. Do prošle godine tvoje ocjene su bile odlične, ali ove godine pale su na dvojke. Užasno se trudiš, ali ne možeš dobiti ocjenu iznad 3. Što ćeš učiniti?
-Potrudit ću se više, a ako to ne pomogne, pitat ću profesore ili roditelje za savjet.
5.Veseliš se izlasku s prijateljima, bez roditelja, samo ti, prijatelji, simpa i more, ali dan prije ti slomiš nogu i ne smiješ ići, već moraš iduća 3 tjedna ležati u bolnici. Kako se osjećaš i što radiš?
-Tužno i ljuto, ali moram se nosit s tim.
6. Posvađala si se s najfrendicom oko jednog dečka iz susjednog razreda. Hoćete li dozvoliti za zbog njega budete posvađane?
-Ne. Ako smo prave frendice, pomiriti ćemo se i nećemo dozvoliti nijednom dečku da nas razdvoji
7. Gledaš film sa dečkom, kad ti on odjednom želi nešto priznati, a već ti je rekao da te voli. Što ti prvo pada na pamet?
-"Mala, baš si mi slatka!" =P
8. Užasno bi željela trenirati klizanje, ali tvoji roditelji ti ne mogu plaćati mjesečnu članarinu, a i misle da je to potpuno bezvezan sport. Hoćeš li odustati od klizanja?
-Nažalost, morat ću odustati. A jbg. što mi drugo preostaje?
9.Najfrend ti je super, obožavaš se družiti s njim, ali on se odjednom počne čudno ponašati i prizna ti da te voli... Što ćeš mu reći?
-Pokušat ću s njim popričat o tome.
10.Sviđa ti se stariji brat najfrendice, ali najfrendica ti je rekla da ne bi podnijela da se neka njezina frendica zaljubi u njezinog brata. Što ćeš učiniti?
-Da malo previše sere jer nema pravo određivat s kim će bit njen brat. Barem bi u mene imala povjerenje jer smo ipak best frendice.

Štafetu predajem slijedećim žrtvama:
Nissa Ravena
Real girl
NajslađaNoćnaMora
In the shadows
In my crazy world

Zbilja mi je žao, ali netko je morao…. =P

A btw, da se ne zamarate s samo glupom štafetom, pripremila sam vam malo moje filozofske spike.
E, totalka sam u bedu. Kolovoz je užas. It sucks!
Svaki dan se budim i moram se polako opraštati od ljeta pošto još malo pa škola. FUCK!!!!
Nemojte mislit da ja nju volim (tko da?!) pa makar prošla s 5 i to da sam gimnazija.
E, e. Morate čut ovo….ovo moram podijelit s vama da vas malo nasmiješim (a što ćete, baš sam dobra dušica)….ovo je provalila jedna tipica s kojoj se družim…..ma, ne znam ni sama što reć na to:

"Jedva čekam ići u školu. Dosadno mi je." –wtf?! I cijela dosada ova svijeta mene ne bi nagovorila da kažem da idem u školu jer mi je dosadno.
"Baš me zanima kako će profesori izgledati"-ovakvu smotanu rečenicu ne bi ni sama znala provaliti.
"Joj, nedostaju mi moji prijatelji iz razreda."-ovako, ja to ni mrtva ne bi rekla. Toliko mrzim svoj razred da ne možete ni zamisliti. Ali npr. da sam na njenom mjestu, dogovorila bi se s nekima prijateljima iz razreda da se nađemo i negdje skupa izađemo van. I eto problema! (sarkazam).

Aj, pozdravljam sve, a za ove žrtve štafete se iskreno ispričavam, ali jbg.
Nisam ja kriva. =P
I samo da ovo još kažem (kad sam već tu): ja idem vanka s frendovima pa se ne mogu svima javiti (nekima se nisam već 2 mjeseca javila!) pa nemojte šizit. Živa sam, ali nisam na netu. Trošim pare na drugačiji način (na hranu i cd-e). ;-)
Pozzzzzz
Rock out!


P.S. Obratite pažnju na pjesmu s strane. Preeedobra je. ;-)



Post je objavljen 14.08.2007. u 20:10 sati.