Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dio

Marketing

Opasna bolest

Danas mi je CT-om dijagnosticiran zloćudni humor na mozgu. Šokirano sam shvatio da mi je ostalo još samo šezdeset godina života punog izlizanih viceva i opasnih praktičnih šala. Teškog srca se okrećem od beznadnih, sivih, nihilističkih tema i okrećem novi list. Od danas započinjem pisati vesele teme. Znam, tužno je to, ali netko mora.

Upozoravam vas: MOJ SMISAO ZA HUMOR JE OSAKAĆEN!

Eto, samo da znate. Ovaj blog će biti pun besmislica i iživljavanja, a šale će graničiti s uvredama. Tu i tamo će iskočiti koji dubokoumni post, ali ukupno ovaj blog će služiti za dobru staru zajebanciju.

Vrste humora koje ću koristiti:

sarkazam
satira
ironija
sarkazam
jebeno glupe šale
dosadni vicevi
deja-vu
i sarkazam


Kako bit smiješan?

Mnogi ljudi misle da su idiotizam i humor ista stvar. To možda i nije daleko od istine, ali razlika postoji i nju mogu raspoznati rijetki. Uistinu, glupost igra veliku ulogu u humoru.

npr. "Mozart je hipergalaktički majmun, poslan na zemlju sa Beta Reticuli da pokori sve plavetne kitove i raznese ih plazma topom na površini Marsa"

Da ste ovo rekli napamet u društvu, bilo bi urnebesno, ali ne zadugo. Jer kada pogledate dublje, ovo je čista glupost. To nema veze kada šalu kažete jednom, ali dvaput bi bilo dosta. Triput i dobijete šaku u nos, što može samo po sebi i biti smiješno. Pa isprobajte!

Deja-vu ili ponavljanje je isto dobro, ali samo jedan jedini put u cijelome tekstu, najbolje na početku.

Moja najdraža tehnika je kada tekst počinje ozbiljno a završava u potpunosti jebeno besmisleno.

Toliko za sada. Pozdrav!


Post je objavljen 13.08.2007. u 18:42 sati.