Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/motosusreti

Marketing

MK CRUSADERS - JESENSKE MOTO IGRE 16.09.2007

Dakle u Nedjelju 16.09.2007. godine u mjestašcu Gušćerovac odmah iza Križevaca na cesti Križevci-Kalnik, iza caffe bara AMADEUS ( uz samu glavnu cestu) na nogometnom igralištu održati ćemo prve (ali zasigurno ne i zadnje 1Mr. Green ) "JESENSKE MOTO IGRE" . Program moto igara uključuje stare narodne igre u kombinaciji sa tradicionalnim moto igrama poput zabijanja klina u panj , povlačenja užeta , gađanje lukom i strijelom u metu , nogomet u kacigama itd.

Za pobjednike u moto igrama osigurane su prigodne simbolične nagrade , a za sve motoriste besplatan paprikaš i na svakih 5 motorista litra i voda zahvaljujući vlasniku caffe bara AMADEUS , gospodinu Štimcu koji je naš supporter te je vrlo rado prihvatio ideju a i sudjelovao u nastanku iste. Također ćemo organizirati obilazak lokalne vinske ceste te degustaciju domaćih vina našeg kraja.

Naravno, kompletno događanje će proteći u rockerskom štimungu.

Početak programa je oko 12:00 h , a svi zainteresirani koji ne znaju točno pronaći lokaciju održavanja moto igara će imati određeno mjesto skupljanja u Križevcima te će netko od nas doći i odvesti do Gušćerovca.

Jedina stvar na koju ne možemo utjecati je loše vrijeme pa u slučaju lošeg vremena kisa igre ćemo prolongirati za neku od narednih Nedjelja.

Za sve dodatne informacije nazovite na 098 382 625 - Camaro


Post je objavljen 11.08.2007. u 16:44 sati.