Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aldaron

Marketing

...skoro pa gotovo...

Ne sviđa mi se ovaj godišnji. A razlog zakaj mi se ne sviđa je taj da mi se sviđa. Sve kaj je ljepo brzo završi. Čak par puta poželim da mi je ovo najdosadnije ljeto, pa bi trajalo duplo duže. Trta me ić spavat, jer kad se probudim jedan sam dan bliže tome da moram počet učit za tri preostala ispita u rujnu.
Nikad zadovoljan.
A već mi ovo pisanje ide na kurac, neda mi se pisat više. A nemam baš ni puno kaj pisat u ovaj svoj net dnevnik. Skoro svaki dan na pivkanu u routeu, pokušavam oborit vlastiti rekord u nebrijanju brade (rekord mi je 6 dana, al pošto sam extra dlakav, kao što je i svaki pošten sisavac, to kod mene izraste ko pravi najdlakaviji muf, pa već nakon 4 dana jebeno bode i pika)...
Kaj da vam još pišem? O vremenu? Vrijeme je prejebeno: od 22 °C do 28°C, povremeno kiša, nije vruće, sve baš onak kak tata volji.
...bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla,...
Imam neki filing ko da sam naporan. Kad idem s nekim na pivu u 99,46% slučajeva ja sam taj koji zove (bar ovaj zadnji tjedan). Ma valjda si to moj super duper sexy mozak sam zamišlja, kaj ne?
...bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla,...
I tak vas ostavljam s ovom fensi pjesmicom "Sally MacLennane" od Irčeka The Pogues (nisu mi baš nekaj, osim ove pjesme).



Post je objavljen 11.08.2007. u 00:02 sati.