Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ambitiousgirl

Marketing

Mrmlj.

Drage moje, hvala vam na vašim komentarima u prošlom postu... pomogli ste mi zaista.
Neki možda nisu dobro shvatili kakva je situacija, ili ja nisam dobro objasnila. Naime ne radi se o nikakvoj virtualnoj vezici ili nešto slično, nego o pravom RL poznanstvu i pravim osijećajima (barem s moje strane).
No dobro, to je manje bitno... Više bitno je to da je on napravio sranje, ponio se izuzetno sebično i svi kojima to kažem mi vele da je to napravio vjerovatno iz osvete i želje da mi napakosti i utrlja u nos svoju (novu) ljubav, u stilu: "ja sam tebe lovio godinu dana, eto ti sada, imam novu!".
Ali mu ja ni jednom do sada nisam dala gušta da vidi kako mi je krivo zbog toga niti da sam u depri zbog toga ili da cmizdrim dan i noć jer on ima drugu... to od mene nikad neće dobiti, čisto zbog mog ponosa i inata.
A i sama činjenica da me provjerava i tlači i traži od mene da mu kažem dal imam nekog novog frajera, govori dosta.

No, odlučila sam krenuti dalje..bar za sada. Što će dalje biti - neznam. Znam samo da ja njega volim, on je mene isto uvjeravao do prije 5 dana da me voli i na sve moguće načine to zaista i pokazivao... no... njegov inat je očito pobjedio njegove osijećaje... ja neznam kako to drugačije objasniti.

I da, veliki problem je i u meni samoj, i mom strahu od promijene, odnosno rastanka.
Oduvijek mi je bio problem rastat se od nekih osoba, prekrižit ih, prestat komunicirati s njima, čisto zbog toga jer sam se navikla na njih i bojim se da neću funkcionirati normalno ako oni ne ostanu dio moje svakodnevnice.
Čak i ako me više nikakvi osijećaji ne vežu za te osobe... teško mi je rastat se od njih.. ma koliko mi god lošeg napravili... sve zbog glupe NAVIKE.

Sljedeću subotu idem van sa curama zaružit malo, i vidjet šta ima novoga na "tržištu", a on samo nek nastavi ljubovat sa svojom plavušom roflparty

Post je objavljen 08.08.2007. u 14:24 sati.