Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/a15girl

Marketing

"Prijateljstvo je jedna duša u dva tijela."

eto...odlučila sam ovaj post posvetiti jednoj osobi koja je bila uz mene... jednoj osobi kojoj nikad neću zaboraviti sha je sve učinila za mene... jednoj osobi kojoj volim pomagat... jednoj osobi koju sam upoznala slučajno... i taj slučajan događaj mi je odredio bast frendicu... znači Kety...ovaj post is for true friends...4U...

Image and video hosting by TinyPic

eto...upoznale smo se preko jedne osobe... koju obje znamo i koja se još druži s nama.... i malo pomalo počele smo se družit... na treningu je bio potpuni smjeh kad smo bile skupa...tj. nas dvije i Kristina...ona je isto smjehrolleyes... Kety me skoro počela tražit neke savjete u vezi nekoga i bilo mi je drago sha mogu pomoć... zbližile smo se ...imamo ista mišljenja u vezi puno toga...al naravno u nekom stvarima smo i različite... slušamo drukčiju muziku...ona voli dućan koji ja mrzim(znash o čemu govorim)... imamo ista mišljenja o nekom osobama....imamo različit ukus za filmove...ona više voli horore...dok ja volim sve drugo osim horora...Kety je posebna osoba....smiješna je,dobra,može ti pomoć,očekuje pomoć,ne zamjera ...itd.

Elbert Hubbard - "Prijatelj je onaj koji zna sve o tebi i pored toga te još uvijek cijeni."

"Prijateljstvo je najteža stvar na svijetu za objasniti. To nije nešto što se uči u školi, ali ako nisi naučio što je smisao prijateljstva, uistinu nisi ništa naučio. "


"Meni nije potreban prijatelj koji se u svemu slaže i na sve klima glavom, jer to isto moja sjena može da uradi još mnogo bolje."


Post je objavljen 05.08.2007. u 11:54 sati.