Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ladyrosenred

Marketing

allergic to thoughts of mother earth

Image Hosted by ImageShack.us


Opet ja... Stvarno mi je dosadno, pa reko, ajd idem napisat post.
Džizs, kako je ovo ljeto proletjelo! Nijedno ljeto mi nije tako brzo prošlo kao ovo. Govorim kao da je rujan, ali pošto će kolovoz navodno biti hladniji i kišovitiji, to više nije to.

U nedjelju je stari sestru, brata i mene odvezao u naš stan u Daruvaru i tamo nas ostavio do srijede navečer. Lol. Nas troje sami u stanu. Bilo je dobro ;) (makar bih radije da sam bila sama ili s Igorom al ajd).

Kad su bile vrućine, cmizdrila sam za listopadom, a sinoć sam se smrzavala pa sad cmizdrim za srpnjom.

Dobra je vijest što mi je kosa nekak prilično narasla. Kolko sam se ja prije frustrirala zbog toga, čovječe... A tko ne bi, nakon onakvog sakaćenja kose koje sam ja doživjela svatko bi još mjesecima cmizdrio da mu fali kosa. Osim toga, trebala sam ju bojati još prije 3 tjedna, a pošto nisam, opet imam priliku gledati svoju prirodnu boju kose koja mi se, btw, nikad nije sviđala. Crna je zakon.

Zašto ne idem na maturalac!? Sve mi je više krivo zbog toga. I apsolutno me briga jel bi išla u Španjolsku, Italiju, Nizozemsku ili Crnu Goru. I muka mi je kad se sjetim svih prodika o tome gdje je bolje. Samo želim negdje ići. Bilo gdje.


always stays the same
nothing ever changes
english summer rain
seems to last for ages



Post je objavljen 02.08.2007. u 17:32 sati.