Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/victoriabeckhamfan

Marketing

Victoria po prvi put javno progovorila o Davidovoj nevjeri

Image Hosted by ImageShack.usNaslovnicu ljetnog izdanja časopisa W krasi bračni par Beckham, a Victoria je tom prilikom po prvi put progovorila o Davidovoj nevjeri, koju karakterizira kao jedan od najtežih trenutaka u životu. "Iz toga smo izašli jači i sretniji", otkriva Posh.

Ekskluzivne fotografije na kojima su David i Victoria Beckham u donjem rublju na američke kioske privukle su rekordan broj kupaca, a osim golotinje, novo izdanje časopisa W sadrži i opsežan intervju, u kojem Posh Spice po prvi put progovara o bračnoj nevjeri koja je prije nekoliko godina itekako narušila njihovu bračnu idilu. "Neću vam lagati, bilo je to jako teško razdoblje", priznala je Victoria.

"David i ja smo to prebrodili zajedno. Nitko nije rekao da će brak biti lagan, ali iz toga smo izašli jači i sretniji. Štoviše, sad nam je bolje nego kad smo se vjenčali", rekla je Victoria o Davidovoj avanturi s Rebeccom Loos, njegovom tajnicom koja mu je ubrzo postala i više od toga.

Victoria je progovorila i o životu u SAD-u, te o dokumentarcu "Victoria Beckham dolazi u Ameriku", koji će ovih dana biti prikazan na malim ekranima. Kako kaže, u Los Angelesu se nastoji više smijati, jer se boji da će ju tamošnji ljudi smatrati "jadnom kravom".


Photoshoot za časopis W

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.usJennifer Aniston odlučila Victoriji preoteti Becksa

Prema nekim novinskim napisima, Jennifer Aniston odlučila je oduzeti Victoriji muža, baš kao što je njezinog bivšeg Brada Pitta otela Angelina Jolie. Jedna od glavnih zvijezda popularne serije 'Prijatelji' odmah se nakon dolaska Beckhama u LA Galaxy pretplatila na sve utakmice kluba, a njezino se mjesto nalazi odmah uz teren.

Engleski tabloidi bruje o tome da je na pomolu nova ljubavna afera. Možda i s razlogom, jer David je u nekoliko navrata već prevario suprugu Victoriju. A Jennifer je očajna. Brad Pitt ju je vrlo brzo zaboravio te pronašao utjehu u Angelini Jolie, što je svakako dobar poticaj 'prijateljici' da se i ona dočepa nekog slavnog.

Oni koji prate zbivanja u Los Angelesu tvrde da se Jennifer, koju nogomet zapravo uopće ne zanima, potpuno fokusirala na Davida. "Od njegovog dolaska u Galaxy, nogomet joj je postao jako zanimljiv. Kupila je sezonsku kartu u namjeri da uživo prati Beckhama", tvrdi izvor Daily Maila.


Image Hosted by ImageShack.usVictoria najpopularnija spajsica

Velika anketa u kojoj je sudjelovalo 15 tisuća obožavatelja grupe pokazala je da je Posh, odnosno Victoria Beckham, po prvi put najpopularnija Spiceica. Za nju se opredijelilo 34 posto glasača, a slijedi je Emma Bunton. Geri Halliwell je treća, Mel C četvrta, dok je Mel B, prema ovom istraživanju, najmanje popularna članica grupe sa samo osam posto glasova.


Post je objavljen 02.08.2007. u 17:12 sati.