Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pamsweetpea

Marketing

My big brother kind of life

Evo već peti put počinjem pričati ovu priču, ovo novo i posve drugačije poglavlje mog života, no već sad nekako sumnjam da će mi to poći za rukom.. jer sve što jedan dan napišem, drugog dana mogu već iz temelja pobijati..
Za baš ništa ne mogu tvrditi da znam.. ni za jednu osobu ovdje ne mogu tvrditi da je poznajem niti da znam kako će reagirati.. Ovo okruženje u jednom trenu može graničiti sa suludim, kaosom, olujom.. a već u drugi tren svi ćemo se maziti, grliti, tepati i voljeti..
Prijateljstva, svađe, ljubavi, sex, podvale, ogovaranja, tulumi, suze.. sve to ovdje se mijenja praktički kako vjetar zapuše.. Onog kojeg sam jućer voljela, možda ću sutra prezirati i obrnuto.. nema konstante, nema ničeg čvrstog i stabilnog za što bih se mogla primiti bez obzira u kojem smjeru vjetar zapuše i koje će ostati tu koliko god vjetar bio jak..
Osoba s kojom sam se ovdje najviše zbližila, danas mi je iskreno rekla: "Još samo s tobom se nisam posvađala. Još samo to čekam." I baš je tako, sve se obrće, iskreće, kotrlja.. Ono što je danas bilo, sutra može isto biti, ali je prije vjerojatno da neće.. 15 nas je u timu i nikako ne očekujem da se svi slažemo, ljubimo i volimo.. Privatno možemo biti kakvi god želimo, no ono što me smeta je da sve to utječe na naš odnos u poslu, a ne želim da radi nekih glupih razmirica s nekime moram probleme rješavati za radnog vremena..
Otkako sam došla, dala sam svakome tko je htio, da me upozna baš onakvu kakva jesam, bez maski, laži, ičega.. najiskrenije što sam znala i mogla.. Igre su počele tek kasnije.. Uvijek će postojati oni kojima ćeš moći više vjerovati, oni kojima ćeš moći manje vjerovati i oni kojima nećeš vjerovati..
Ovaj posao, ovaj gradić, ovo okruženje.. nazvala bih to Big brotherom.. U svakom smislu te riječi.. čak možda i internacionalnim.. Što su sve ljudi sposobni, da vam pamet stane.. dođite i zavirite u moju Big brother kuću.. danas je upravo mjesec dana što živim u njoj, a još uvijek i nikako da se priviknem na njena pravila da ovdje pravila nema..

P.S.- a sad neke realne obavijesti o meni.. za sve one koji me znaju.. animator sam u kompleksu hotela u Supetru, radim sve, radim puno, izlazim puno, dobro mi je.. i vjerojatno ostajem ovdje do 11.mj... khm, da.. vidimo se za Božić.. lol.. :D
Internet nemam često, upravo sjedim za kompjuterom direktorice hotela.. što znači- velika iznimka.. ovo je tek toliko jer znam da od mene nećete čuti nešto novo ponovo na duže vrijeme.. puno pusa svima, uživajte u ljetu i puno vas volim.. :)

Post je objavljen 31.07.2007. u 21:49 sati.