Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sdbnovaci

Marketing

Naše aktivnosti...

Dragi naši koji nas pratite!

Evo, non-stop smo u nekakvoj gužvi pa nikako da dodjemo sebi od svih aktivnosti i od napornog dnevnog rasoreda...

Don Tunjo s ekipom se raspituje a što to mi radimo po cijele dane ovdje u Colle don Boscu... Pa evo kratkog rezimea onoga što se događa:

Prije svega, dnevni raspored je iznimno gust tako da jaaako malo imamo vremena za sebe, osobnu molitvu i ostale poslove. Svakodnevno (osim vikendom) radimo poslije ručka poslove poput: pranja stakla u i oko Svetišta, peglanje, čišćenje okoliša, razni utovar/iskrcaj, čupanje korova, i ostalo... Također, zapadne nas (jer nas je malo pa sad i češće) da peramo suđe...za one koji ne znaju...nije ni približno Podsusedu... u kuhinji smo i peremo minimalno 45 - 60 minuta...

Također, navečer se i igramo u dvorani...i to uvijek bude odbojka u pitanju. Kad dođe nedjelja, onda imamo pregršt vremena za sebe koji se najčešće potroši na dorađivanje bloga i nadopunjavanje informacija kako bi svi Vi bili obogaćeni našim iskustvom...

Osim toga, nedjeljom ministriramo i imamo klanjanja... jedan dio ovoga već sada možete vidjeti ako kliknete >OVDJE<.

Uz sve ovo, žao nam je čuti da su krastavci zapušteni, no moramo objaviti link za našeg don Milana koji nas je učio da biljke pričaju pa čak i viču. Evo potvrde njegove teze... Kliknite >OVDJE< pa čitajte...ako ne vjerujete.

Ukratko to je od nas... hvala Vam na svim komentarima i mailovima. Naravno, hvala Vam i na posjetama... vidimo mi sve...vidimo i to nam je drago... Pratite nas i dalje... Mi se vas rado sjetimo u našim molitvama.


Post je objavljen 29.07.2007. u 16:04 sati.