Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/italia07

Marketing

Friday night in Florence

Cetvrtak je prosao neprimjetno. Tati i ja smo popodne otisle malo svrljati s namjerom da roditeljima malo pocistimo kartice. Nazlost nije nam bas poslo za rukom, ja nisam nista nasla, a ona je kupila tek jedne hlacice. Navecer nismo nigdje isle, mislile smo u jedan disko, Central park, al ja nisam imala snage za nista. Ona je jos mislila otic sa Paolom van al na kraju je i ona odustala. Tako da smo malo cavrljale, obavila sam obavezan razgovor sa dragim i oko pol 1 isla spavat.

Petak popodne prosao je tradicionalno nezanimljivo, kao sto znate pisala sam blog i uglavnom se skrivala od vrucine. Navecer smo napokon odlucile posjetit Central park, Tati je bila skroz odusevljena s njim, a i tim vise sto je drugi dan bila subota i nismo se morale ustat ujutro pa smo mogle zaruzit. Obukla sam svoje nove cizme, a do tamo ima jedno 45 min hoda, i inace su firentinske ulice prilicno katastrofa, pogotovo za pete. Tako da vec kad smo dosle tamo, rekla sam Tati: "Ja mogu plesat i sve al nema sanse da cu bit sposobna vratit se i doma pjeske". Njoj je bio bed jer je cula da je taxi do nas 25 eura. Ja sam rekla da me nije briga, da cu ja platit ako treba jer ce me inace vuc do doma. Dosle smo tamo, uzele cugu i sjele na jedan zidic. Inace, taj disko je na otvorenom, svida mi se full, lijepo je ureden, imas osjecaj ko da si na moru, tipa Hvar negdje, ima palme itd. Stavit cu slike vec. Nije dugo trebalo da nam neki Talijani ulete, tj. jedan od njih je bio frajer kojeg je Tati upoznala zadnji put kad je bila tamo. Zove se Edi, a njegov prijatelj je Stefano. Malo smo pricali pa smo otisli plesat. Kad nam je bilo dosta, otisle smo u WC. Ostale smo malo zujat, malo otisle na podij i onda opet uzele cugu. Neki lik nas je pitao cigaretu i pocele smo pricat s njim. Zove se Justin, i pretezno je Talijan, ali ima i americke krvi il tako nesto. Uglavnom, imao je 3god curu iz Dubrovnika pa zna neke rijeci na hrv, zna engleski i ponesto talijanskog pa smo se svi troje mogli sporazumjet, sto je bilo super za promjenu. S njim sam popila rum (koji je bio u jednoj casici) i sok od kruske (koji je bio u drugoj) i fakat je OK cuga. To je tu navodno jako popularno. Poslije smo jos pili B52. Mijenjali smo 2 podija, jer je na ovom prvom, vecem, bio tehno, na to je Tati htjela plesat, a na ovom drugom je bio r'n'b, pop i tak, a to se naravno meni vise svidalo. I kad smo bile na "mom" podiju Tati je otisla plesat sa nekim likom. Ja sam mislila da ga se hoce rijesit, kad tamo makne sa ona s njim sa podija cerek Reko hajde dobro, izgleda da je Tati nesto upecala. Ja sam sa Justinom otisla s podija i tak pricali smo malo o svemu dok mi se Tati nije javila da ceka vani. Inace, placa se na izlazu, 2 pive i B52 sam platila 31 euro (oko 230kn il nesto!). Ona je bila vani s tim Andreasom, Spanjolcem, sto joj je bilo super jer isto nije imala jezicnu barijeru. Cekali smo taxi i za to vrijeme vidli nekog tipa jadnog mrtvog pijanog kak ga hitna odvozi. Oni su me ostavili doma u pol 5 i otisli dalje (frajer je platio taxi wink ). Planirala je sexualnu interakciju s njim ali frajer je bio s frendovima u sobi u hotelu, koji su prvo upali dok je ona bila bez majice il nesto, a onda su ispred vrata cvilili da oni hoce ic spavat. Andreas je jos htio uzet drugu sobu (noc je 250 eura!), ali nije bilo slobodne ciste sobe tak da je Tati otisla doma. Ja sam se jos uspjela posvadat s mojim dragim tak da sam na kraju zaspala zbedirana nakon super provedene noci, oko 6 ujutro.

Danas je bio naporan dan, posjetili smo Sienu i San Gimignano, malo sam izgorila, ali o tome naknadno. Do tad, uzivajte u postu (i komentirajte, da znam da me citate)

Saluti da Firenze mah

Post je objavljen 22.07.2007. u 22:48 sati.