Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tequierojovanka

Marketing

Jovanka will never die

Kažu ljudi - u životu sve treba umereno... ali kako ja umereno da zatvorim blog. Moram samo odjednom prekinuti. E pa minuli događaji me navedoše da vam napišem nekoliko rečenica.
Dakle, šta ste sve propustili otkad sam zatvorio blog? Hmmm... pa ovako. Nakon što su se baba i deda vratili nazad u kuću, živeo sam sam dok mi mama nije došla. Trenutno ona i ja živimo kao lordovi i puca nam livada za sve. A kako je Jovanki? Hihihi, ili bolje se zapitajte kako je onima koji su s Jovankom. Nedelju dana posle srećnog useljenja naišao sam do kuće da vidim šta se zbiva. Samo je sestrična bila i počela je priču, a ja sam je još brže zaustavio:"Ček, ček, ja ću pričati, a ti samo viči da ili ne. Dobro? Dobro.
1.Jel hoda okolo bez grudnjaka? - Da.
2.Ne zaključava se kad ode u WC? - Ne zaključava.
3.Stalno gleda sapunice? - Da.
4.Smara s glupim pričama zbog kojih pizdiš? - Da.
5.Kašlje i prdi u isto vreme? - Da.
6.Tura nos gde joj nije mesto? - Da.
Hmmmm, jesam štogod zaboravio...
- Ne čisti WC školjku za sobom i stalno zapoveda i zakera neke gluposti.
A dobro to kod mene nije mogla raditi jer me nije toliko često bilo kući.

Tu smo se još malo smijali oko stvari koje ona čini. Nedelju dana kasnije došao je ujak i pričao s mamom. E, tu su mi sećanja navrla:
- Dođe baba i traži od dede šljiva. Ovaj ode i nabere, a ona mu kaže, ah te neću, te su zrele. Ja bi one zelene. Pa gde da ti u po 7. meseca nađem zelene šljive??? Onda, nijedno od njih ne pere WC školjku iza sebe. I sve bude zasrano... (ah, kakva su to vremena i ribanja bila). Baba stalno napolju i samo komanduje. Deda i mi ostali pokušavamo udovoljiti, ali ona traži nemoguće.
Mamin odgovor na to sve je bio:"E sad znate kroz šta je sve Davor prolazio!" - E pa ja ću to sredit! To tako neće moći!, odgovori ujak, a ja se samo slatko nasmeja i potapšem ga po ramenu. (a onda je svizac zamotao čokoladu gesta)

Pre par dana slične događaje je ujna počela pričati pa sam je prekinuo rekavši da mi je ujak sve prepričao. Ujna me pogledala i ponosno rekla:"Divim ti se!"

Zaključak priče je da volim babu, a još više je volim ovako izdaleka. Sad kad dođem u posetu i poljubim je. Čak i ne vičem na nju, a kamoli da opsujem nešto. Stvari savršeno funkcionišu.

Sutra deo drugi

Post je objavljen 21.07.2007. u 19:02 sati.