Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivamiaerak

Marketing

Vlada skriva kriminal?

LisicaDanas sam imala tiskovnu konferenciju na temu "Zašto vlada skriva kriminal?". Naime vlada se na sve strane hvali kako se napokon počela obračunavati sa kriminalom, ali je li to zaista tako? S obzirom na događaje koji posljednjih tjedana potresaju hrvatsku javnost tražila sam od vlade, odnosno od hrvatskog fonda za privatizaciju da na svojim internetskim stranicama objavi sve ugovore u kojima se može vidjeti KAKO, KADA, KOME I POD KOJIM uvjetima su prodana hrvatska poduzeća. Na taj način građani će moći vidjeti ZA KOLIKO su tvrtke prodane i TKO ih je kupio. U isto vrijeme javnost bi se informirala jesu li ispoštovane SVE ugovorne obveze poput DOKAPITALIZACIJE, neotpuštanje radnika kao i otvaranje novih radnih mjesta.

To je JEDINI ISPRAVAN način da građani Hrvatske vide što se dešavalo sa imovinom koja se privatizirala. U slučaju da nisu ispoštovane obveze po ugovoru poput dokapitalizacije, zapošljavanje novih radnika ili zadržavanje postojećih radnika tražila sam da se takva poduzeća vrate u državno vlasništvo. Ako vlada to ne ispuni, znači da nešto skriva.

Dakle sa traženjem da se svi ugovori predoče jednom zauvijek bi se skinula krivnja sa svih političara, jer kriva je percepcija da su svi političari lopovi.



Post je objavljen 20.07.2007. u 22:42 sati.