Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soszagreb

Marketing

Nastavak obmanjivanja javnosti

Danas na sjednici županijske skupštine Zagrebačke županije 19.07.2007.

Unatoč tome što je na prethodnoj sjednici župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, govorio o poništenju dozvola lokacije za istražne radove za deponij i uvrštanje te točke na sljedeću sjednicu, danas ta točka uopće nije uvrštena u dnevni red.

Na prijedlog oporbe da se ta točka uvrsti u dnevni red, prijedlog je odbijen. Podsjetimo, dozvole za lokacije za istražne radove na području općine Dubrava i Gradec lokalne vlasti poništile su još 19.04.2007. Od tada pa do danas Županijska skupština nije poništila te odluke nego i dalje ignorira činjenicu da provodi nelegalne odluke protivne volji lokalnih vlasti i stanovništva.

03.07.2007. Stjepan Kožić na županijskoj skupštini: Ne namećemo rješenja, ništa nećemo učiniti bez jedinica lokalne samouprave. Točku o poništenju dozvole za istražne radove staviti ćemo na sljedeću sjednicu u dnevni red.
(danas je odbio uvrstiti točku po tom pitanju na dnevni red)

Mate Biškupec, Josip Jambrač, Stjepan Sesvečan, Zlatko Hržić u emisiji na radio Vrbovec (6 mj. 2007) uvjeravali su javnost kako će se lokacije sasvim sigurno ponšititi na sjednici županijske skupštine, tj danas. Vidljivo iz svega priloženog je da ove osobe obmanjuju javnost i ne pokušavaju provesti odluke o kojima govore.

Post je objavljen 19.07.2007. u 18:12 sati.