Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/markopudina

Marketing

PREPORUKE, LIPANJ 2007.

Kategorija muzika:

Jinx - Na zapadu

Moj stav:
Novi album Jinxa nakon dosta vremena ne odudara previše od prethodnih uradaka. Primjećuje se pomak u smislu funk, swing varijacija, te više udarnih instrumenata. Yayin vokal obara s nogu, boja glasa. Pjesme poput hodam, pored mene, na čemu si ti garant su neki od hitova ovoga albuma nakon više preslušavanja. Establirani i dugo očekivani novi Jinxi svakako se uklapaju u ove vruće dane, ljeto i groznicu subotnjih plesnih večeri. Ljuljkanje uz Jinxe, pokoja pivica i na konju ste:)

A evo i recenzije sa www.cedeterija.hr gdje isti album možete i kupiti ili skinuti pjesme koje vam se svide....u mp3 obliku...:
Album „NA ZAPADU“ grupe JINX, najočekivaniji domaće izdanje godine bit će objavljen u subotu, 16. lipnja.

Novi materijal Jinxa, prvi nakon šestogodišnje pauze, najavio je single „Na čemu si ti?“ koji bez većih problema juri prema vrhovima većine top lista. Za njega je snimljen videospot u Strmcu kod Samobora, a režirao ga je Sašo Podgoršek poznat po radu sa skupinama Laibach i Siddharta.

Tekst i glazbu za sve pjesme napisao je Coco Mosquito, a posebna studijska preslušavanja već su izdvojila favorite albuma poput skladbi „Logičan dan“, „Pored mene“, „Šmiramo“, „Kako je bilo bez tebe“ ili naslovne „Na zapadu“.
U koncertnu snagu novih i neupitnu kvalitetu starih pjesama publika će se moći uvjeriti na Jinx Green Touru koji kreće 10. srpnja u Dubrovniku.

Kategorija knjige:


Emocionalno usavršavanje, autorice Maye Phillips



Knjiga nas uči kako možemo postići duševno zdravlje, kako osjećaje možemo doživljavati kao oslobađajuću i stvaralačku silu, kako nam oni pomažu ostvariti naše prave mogućnosti i razviti samopoštovanje, postati svjesni sebe i osjećajno vješti ljudi, kojima su životni izazovi poticaj za osobni razvoj i samoostvarenje."

pogledati na www.sajam-knjiga.com





Post je objavljen 18.07.2007. u 20:37 sati.