Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krutavisibaba

Marketing

Klompom po Milanovcu

A što se naslova tice, ako Knjaz moze koleđicom po svijetu, onda mogu i ja klompom po mom mjestu...

Dakle, vratio sam se kuci sa upisa i sve je riješeno što se tice faxa, 1.10. pocinju predavanja, ali cu morati malo ranije do lovrana u potrazi za stanom.

"evo me doma bolje volje san odma, na materinoj spizi, šta skua' cu izist"!!!-aha, moš' mislit.

Ma ok mi se vratiti ovdje, malo posjetiti rodbinu i staru ekipu...
Inace oni koji me ne poznaju, rekli bi da nisam mjesec dana bio kuci......ali stvarnost je da ne zivim doma već 7 mjeseci, jer sam bio u vojsci u SINJU I SPLITU, paaaa u Viroviticu nisam mogao toliko cesto dolaziti...
a nakon vojske sam otisao kod buraza na Lošinj pa u Opatiju na prijemni, kuci po novce za upis, natrag do Opatije i na kraju kod rodbine u Rijeku.....zakon...ko' trgovacki putnik, nikad na istom mjestu.

Ali nadam se da ce se to sada promjeniti, da cu u opatiji ostati duze i ne mjenjati svoje mjesto prebivalista, jer mi se ondje sviđa very much.

A isto tako moj braco trazi premjestaj u interventnu muriju u Rijeku, kaze da se hoce šibat i bit nabrijan.....u čemu mu zelim svu srecu koju moze dobiti. Ako se to ostvari, bit cemo si blize, sto ce mi puuuno znaciti dok budem studirao.....ne mislim s financijske strane, naravno!!!!

Eto tako da planiram biti pametan, posten i nadasve vrijedan covjek, odnosno, zelim se preobratiti u sve to već spomenuto!!!

Ok, to je to, ah da slupao sam se sa polićem, nije mu nista bilo sto se tice limarije, vec samo zadnji lijevi tocak koji je uspješno zamjenjen......PSSSSSSSSST, niti rijeci nikome o tom.....starci niti ne znaju.

Do citanja...

Pozdrav

Post je objavljen 18.07.2007. u 17:58 sati.