Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seljancicalolita

Marketing

From heaven to hell, enjoy your ride

Nego idemo isponova...

Nije da sam ljuta na jebeni blog.hr
i nije da se planiram tokom sljedećih tjedana prebacit na bloggera al ajd-


Nego zašto nije bilo mojih neupitno savršenih izrijeka, genijalno nadobudnih rečenica novih epova, inteligencijom prožetih aforizama i nelogizama...

Naime, protekli tjedni prošli su u sveopćem ubijanju samopouzdanja od strane mene osobno. Glupa li sam, vjerovala sam da su ocjene doista odraz pameti i da će odista samo oni koji su imali bolje ocjene u srednjoj od mene upast na faks.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

O gorke li ironije! Ja, koja poštenog dana nisam učila za prijemne, upadnem na oba faksa koja su mi bila želja... I to na onaj na koj sam više željela sa samo 700 kn godišnje školarine!!! Who's the smartest little bitch in the world???

I tako ću vam ja, ako bog da sreće pameti i rada i truda, za koju godinu biti prvostupnica socijalnog rada...
Ovo me zanima, valjda zato što može ispuniti moju neku humanitarnu stranu (al ne humanitarnu u stilu "Nabijem si jebene tratinčice u kosu i obučem bijelu spavaćicu i skakućem u HEIDI maniri jer ja sam jebena Florence Djevica Nightigale", nego u kontekstu te neke moje dječje naivne želje i vjere da mogu pomagat, prvenstveno djeci...).

Upala sam i na filozofski, iako mi je to bilo manje više riješena stvar njami
vjerovala sam da ja to mogu... zbilja mogu...

I uspjela sam!!!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-17

Nek mi kiss my ass svi oni koji su mislili da ja to nemogu i da su oni bolji od mene... Mislim da su rezultati pokazali čija mama crnu vunu prede...Il kak bi rekla moja naj Ptičica, ko trese praznu slamu...

Naravno, ispalo je kao što sam i očekivala... I Madrilena i Ricka su upale... (_jESAM VAM REKLA????!?!?!?!!!!!??????)
kisskiss

Ajd samo sam ja jedna i prava CARICA al budući da iam poruke od nekih u kojima javno priznaju da sam genijalna frendica i divna osoba, kiss dopustit ću im da jedno određeno kraće vrijeme nose moju titulu radi upisa na faks.
Nisam škrtica.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

a glupa Ptica je među 10% najboljih. jesam vam rekla da smo ju trebali slat na maturu.

Glupača neobrazovana.

Nego...

Nosara mi ide do DESETOG (Banana Split, ljubavi.........) mjeseca u Dalmejšn, glupa je zato i jako me živcira.
Madriljenja piči na turneju po zapadu Evrope plus prijeti mi se batinama i fizičkim nasiljem u slučaju ne pisanja novog posta (eto ti na, diraj se sada) plus mi tu bez pozdrava dođe da mi kaže da kažem Nosari da ju treba

(OOOPS e da Ricka rekla je Madrilena da joj se javiš....)

Ptica odlazi na jug
Splitjanka isto brije na neki away...

Ma dosta mi vas je... Idemo malo o seksu ;)

Sljedeći tekst u potpunosti neobrađen, neprerađen i čist pokraden s nekog foruma bogtepitaj gdje. Samo sam sliek ja dodala mouthwash

Iako već i vrapci ponavljaju ono što su čuli na Dnevniku, a to je vijest da su Hrvati zauzeli visoko 3. mjesto na ljestvici svjetskih ljubavnika, ima tu još zanimljivih podataka. Tipa: koliko drugi narodi kaskaju za nama, koga valja preteći, o čemu sanja konkurencija, kako se educira, koji su joj gradovi najseksi. Dakle, čitajte, uživajte i vježbajte matematiku, pa ćete i vi jednoga dana moći napraviti vlastiti profil i ostaviti partnera/icu bez daha.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

IMA LI NESTO VAZNIJE OD SEXA? nono
Navodno ima. 22 posto ispitanika bi se radije super provodilo s prijateljima nego naprezalo u seksu (19 posto). 10 posto više voli sport ili šprint po dućanima (17 posto). Talijanima nikakve aktivnosti ne mogu zamijeniti seks, dok se Indijci i Meksikanci dvoume između rada i seksa (navodno im obje aktivnosti pružaju podjednake užitke). A kad smo već kod umornih i pasivnih naroda, tu prednjače Tajlanđani i Kinezi, kojima nekada više paše mirni san i TV nego neke vratolomije u krevetu. A što kaže njihova mašta?

Image Hosted by ImageShack.us
Shot at 2007-07-17

ŠTO NAS PRIVLAČI PARTNERU? naughty
37 posto seksualno aktivnih kaže da je to osobnost partnera, jedva 19 posto priznaje da im je važna vanjština, 11 posto pazi na zdrav duh i smisao za humor, a samo 2 posto gleda statusne simbole i zanimanje. Inače, žene lakše padaju na osobnost (42 posto) nego muškarci (31 posto), dok samo 23 posto frajera kaže da im je bitan izgled žene. Četvrtina Španjolaca pazi na figuru žene, 15 posto Indijaca pazi na to kako se izražavate, 15 posto Talijana pada na seksi zov žena, a Britancima nema do crnog humora.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

NAJSEKSI GRAD nut
Evo što su nam uradili filmovi, reklame i serija Seks i grad. Trećina ispitanika bi vodila ljubav podno pariških krovova, 15 posto bi se ljubakalo u venecijanskim gondolama, dok bi se 11 posto stiskalo u njujorškom taksiju. Inače, gradu slobodnih nazora i crvenih svjetala - Amsterdamu - skloniji su muškarci. Žene bi ipak u romantičnu Veneciju, mladi u New York, dok Pariz vole gotovo svi.

NAJČEŠĆE I NAJŽEŠĆE? njami
Mislite da ste super ako vodite ljubav 97 puta u godini? Ne zavaravajte se, vi ste čisti prosjek, kažu istraživanja. 60 posto ispitanika to obavlja jednom tjedno, a 4 posto sretnika vodi ljubav svaki dan. Inače, muškarci tvrde da se seksaju 102 puta u godini, dok su žene nešto skromnije pa je ispalo 91 put. Najaktivniji su svi oni između 21 i 34 godine starosti (113 puta godišnje), dok su seniori nešto umjereniji (70 puta godišnje). Neoženjeni parovi seksaju se 145 puta godišnje, oženjeni (100) puta, a soleri (86). Zlatnu medalju odnijeli su Amerikanci (124 puta), srebrnu Grci (117), a bronačnu Hrvati (116). Najlošiji rezultat imaju Japanci (36) posto, no ako se uzmu u obzir njihove delicije onda im možemo oprostiti, budući da nije sve u kvantiteti.

NAJBOLJA MJESTA ZA VOĐENJE LJUBAVI hrvatska
27 posto stanovništa očito je previše gledalo Baywatch i Plavu lagunu pa bi se najradije valjalo po plaži. Slijede jacuzzi, bazen, a u najgorem slučaju može i obična kada (24 posto). Nadalje, 11 posto stanovništa rado bi se seksalo u prirodi, po mogućnosti u šumici. 8 posto kaže da voli auto, a najatraktivnija lokacija je bazen. Radišne ljude iz Hong Konga najviše privlači seks u uredu, Nigerijce bazen, a Ruse šuma (nikako polje, vele oni). A gdje još voditi ljubav?

PRVI PUT zijev
Djevičanstvo se u prosjeku gubi s 18 godina (dečki 17, 6 godina, cure 18,4). No u zadnjih pet godina tendencija ide prema dolje, tako da 32 posto mladih započinje seksualni život već sa 16 godina. Najnestrpljiviji su Amerikanci (16 god.), slijede Nijemci (16,6), Francuzi (16,7), a najviše se suzdržavaju i okolišaju Kinezi (22).

BROJ PARTNERA zaliven
Prosječan broj partnera je 7,7 (u životu!). A sada malo o vjernosti: 28 posto stanovništva držalo se cijeli život samo jednog partnera (18 posto frajera, 39 posto Penelopa), dok je samo 16 posto prešlo granicu od 10 osoba. Ukoliko ste u dobnoj grupi između 16 i 20 god., odgulili ste veći dio puta, tj. spavali ste s 4,7 partnera. Najviše partnera mijenjaju Amerikanci (14,3), slijede Francuzi (13,2), Australci (11) i Kanađani (10,6). Hrvati se drže zlatne sredine - 6, 6 posto), a najvjerniji su Kinezi (2,1).


Umorna sam, ovo mi je drugi dugi post (a prvi je bio bolji i duži no htijo san vas iznenadit nadoknadom za nepisanje)

No dobro

Pusa vas mnogo vaša brucošica wave

Post je objavljen 18.07.2007. u 04:41 sati.