Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sims2funclub

Marketing

NPC Creatures i kako se nositi s njima (1. dio)

Upoznajte obitelj NPC koji će mi biti modeli za prikaz nastanka NPC stvorenja!



Prije nego zapocnem, jos se jednom ispricavam sto ste toliko dugo cekali i postivat cu odabrani izbor u pollu iz prethodnog posta pa će tema s vise glasova biti prva. Zapocinjem niz postova o NPC bićima koji se javljaju u Simsima. Tema "NPC creatures" sastoji se od 5 postova, svaki s jednim NPC likom detaljno opisanim uz tutorial pomocu slideshowa kako bi ste ga i sami stvorili. Prije nego zapocnem ovu temu i temu "NPC Characters htjela bih naglasiti da pod NPC Creatures spadaju samo oni likovi koje mozete stvoriti i sami, dok NPC Characters predstavljaju ostatak. Nitko to nije odredio, ali smatram da ih ipak valja podijeliti u te dvije skupine.

NPC skraćenica je od Non-player-character sto znaci da NPC - ne mogu biti vasi Simsi niti likovi kojima mozete upravljati vec su to likovi koji se slobodno kreću po svijetu Simsa.
U ovom slučaju, NPC creatures mogu biti i vasi simsi, ali izvorno također potjecu iz originalnih NPC-a.



Vampiri


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Nightlife uvodi NPC vampire i dopušta igračevom Simu da i sam postane vampir. Prijateljevanjem sa "Veličanstvenim vampirima" (koji su poznati i kao "Count" i "Countessa") koji vrijeme provode u centru grada tijekom noći, igrač može natjerati vampire da ugrizu njihovog Sima. Nakon što Sim postane vampir, dobiva karakteristične očnjake, crvene oči i blijedu kožu. Vampiri umiru ako su dulje vrijeme izloženi Sunčevoj svjetlosti (ostaju u ljesovima tijekom dana). Dobrobit koju Sim dobiva postajući vampir jest da se njegove Potrebe (Needs) ne snižavaju tijekom noći. Zbog toga, vampiri se mogu zabavljati cijelu noć u središtu grada, ujutro se vratiti kući i odspavati, a zatim se probuditi u 7 navečer, upotpuniti svoje Potrebe i pripremiti se za ponovnu zabavu. Još jedna prednost vampira jest da, nakon ugriza, postaju besmrtni, i zbog toga, vječno ostaju u onom životnom stadiju u kojem su bili kada ih je vampir ugrizao i nikada ne ostare. Vampiri isto tako mogu imati poslove, kao i svi normalni Simsi, iako je održavanje samog posla otežano. Ako je njihov lijes u garaži, mogu se probuditi iz sna, ući u auto, otići na posao ili meditirati prije posla te se na taj način teleportirati odmah pokraj auta, ili, možda najjednostavnije, izgraditi garažu i spojiti je sa kućom.

Ako Simu dosadi život vampira, može nazvati Cigansku ljubavnu posrednicu i kupiti napitak koji ih mijenja u njihovo normalno stanje, dopuštajući im da ponovo žive normalnim životom, bez straha od Sunca.

Vampiri nemaju svoj odraz u ogledalima, iako će se pojaviti u fotografijama.








Simsomania's Top Model trebao bi poceti uskoro. Molim sve zainteresirane da se jave na dani E-mail. Uvjeti su navedeni u videu. Hvala =)




Post je objavljen 03.04.2008. u 20:01 sati.