Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bodljika

Marketing

Ljeto i kod nas u brlogu

Baš nam je svima vruće u posljednje vrijeme. Nikako da se vrijeme ustali. Recimo, neki dan je ujutro bilo hladnjikavo i sjela sam na prozor pa i zaspala tamo. Nakon nekog vremena, jako se sve ugrijalo i bilo mi je malo mutno u glavi. Baka je poludila jer sam opet pala kroz prozor. Nije mi ništa bilo nego sam se uplašila jer sam pala u snu valjda. Baka se jako razljutila jer ju je opet susjeda zvala na posao i rekla: "Susedica, pala vam je opet maca kroz prozor!"

Sad nam više nikako ne želi ostaviti otvoren prozor, nego čak kada odlazi na posao sve zatvori i još navuče roletice i to onako između dva okna (imamo stare prozore s dva reda stakala) pa se čak ne možemo po njima ni penjati.

Moji nećaci su super, danas konačno, ali dosta su se napatili prethodnih dana, ščepao ih neki proljevi i osušili su se doslovno u dva dana pa su morali na infuziju i baka se jako brinula. Svi smo se jako brinuli, čak i Panda koja inače nema neke majčinske osjećaje. Valjda se sažalila jer je vidjela da im je stvarno loše i da se Seka i ja jako brinemo.

Evo je ovdje s Kjavicom, cijeli dan ju je pazila i mazila a sama je dobila upalu oka i nije joj bilo lako. U pozadini vidite našu mamu Patuljku.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ovdje vidite Mislava i Mimija kako se igraju. Najnovija fora im je pretrčavanje preko bake dok leži. Uf, što se baka zna naljutiti!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
A ovdje je Mimi na sijenu za zece, obožava sijeno i cijeli dan je samo grebuckao po vrećici i čeprkao.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Baka kaže da će se vrijeme još više uvrućiti pa me unaprijed strah, ne paše mi ta vrućina nikako.

Post je objavljen 16.07.2007. u 09:59 sati.