Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/euklid

Marketing

Stankoviću, sjedni, 1!

Kolega Stankoviću,
imali ste gosta zgodnog, pametnog, zanimljivog i sjajnog. Što ste vi učinili, to je otprilike kao promašiti prazna vrata u 89. minuti.
Nenada ste mogli pustiti da priča o sebi, o svojoj naobrazbi, o svojim interesima, o bivšim i budućim poslovima, o prirodi i društvu, o knjigama … Vjerujte, o bilo čemu da ste ga pitali dobili bismo predivnu emisiju. A vi, kolega Stankoviću, pustili pola sata svog lošeg dokumentarca, a onda ispitivali rutinski i odveli razgovor u bezvezne stereotipe.
Film vam je bio preloš potez. Svakog nedotupavog političara pustite da priča do mile volje i još mu dodatno pomažete. Sad konačno dobijete gosta koji ima nešto za reći, plus puno je zgodniji od tih vaših političara, i onda ga maknete s ekrana da biste nam pokazali svoj uradak.

Kad ste se vratili (prethodno ubivši svaki ritam i draž razgovora), počeli ste inzistirati na stvarima koje ni Nenad ni mi svi skupa ne možemo riješiti. Još bih vam ja to i oprostio da ste bar malo mara uložili u ovu emisiju. Da ste se malo interesirali mogli ste shvatiti da imate sugovornika za 5.
Ovako, čista jedinica!
I nećete je ispraviti samo tako.



Post je objavljen 15.07.2007. u 15:28 sati.