Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lilshadou

Marketing

Volim piti

Jucer navecer smo mislili do grada i nalokat se, ali je kisa padala pa smo ostali u domu. Iznjeli smo stolove i stolice na hodnik i tamo pili i urlali. Na jednom seminaru koji se zove Images of land in America and Russia ce ovi koji idu (ja ne, fala bogu!) morati pjevati neku hrvatsku pjesmu u kojoj se govori o zemlji i znamenitostima i prirodi. Imali smo razne ideje tipa: Moja domovina - onda su neki rekli da ne, jer ih podsjeca na rat, pa Lijepa nasa Hrvatska od Klinaca s Ribnjaka (da?), pa nesto od Thompsona, ili Volim piti od Vuce, ili Moja stikla, Balkane moj, i tako, bili smo mastoviti. A becarca! To bi bilo dobro kaj ne? A2 je zapela za nekakve partizanske, al mislim da to ne bi bilo prigodno.

Napali smo jednog Amera Chrisa da nek dodje pit s nama, malo je sjedio ali je bio umoran i isao brzo spavat. A pricali smo mu o tome da jel' se kod njih cure ljube i jel' to kad gledao ili snimao. A V se pohvalio da je snimao kak se 5 cura odjednom ljubi! Nakon toga je decko pobjegao, ali prije je morao pod prisilom obecati da ce ici danas s nama van!

A jos sam zaboravila ispricat da je nas soba najbolja! Uvijek ima tople vode jer ima bojler, nema zohara i wc se jos nijednom nije zastopao! Jeeeeeeej!!! Zato nam svako malo netko dolazi pisati i kenjati. A da! Ni frizider jos nijednom nije riknuo! :D

Ruska televizija je smijesna, sve zivo sinkroniziraju kao Njemci, i svoje serije snimaju tako da posebno snimaju zvuk, posebno sliku. Vec znam nekoliko ruskih pjesama! Ima neka mala cija pjesma se stalno vrti i bas je zarazna, nesto tipa ritney u mladjim i normalnijim danima. Gledala sam i kad je Putin uvjeravao svijet da upravo Rusija treba biti domacin zimske Olimpijade i naravno da su je dobili! Weeeee, vec znam da cu ici tamo! Pricao je engleski i francuski i jako otvarao usta. To je jako cudno i zanimljivo jer inace kad prica na ruskom jedva da mice usne!

Grad mi se sve vise i vise svidja! Kako se lagano udomacujemo tako je sve lakse i bolje. A si je nasla zgradu u kojoj bi hteja zivjeti, a stvarno je prekrasna! Ogromna od cigle sa zelenom drvenarijom i prekrasnim balkonima, i ja bih mogla tamo. Brijem da bih mogla i sama na metro ili marsrutku ili pjehe do centra ili do faksa. Sad cu se sama vracati iz internet cafea!

Jucer su nam u marsrutku usli neki pijani, 30-ak godina i krepavali od smijeha. A jedan frajer je bio crven ko paprika i bazdio. Na nekoj stanici je usla zenska s malom klinkom i taj frajer je uzeo klinku u krilo dok joj se mama nije smjestila, a mala je isti tren pocela vriskati kao sumanuta i derati se mama mama mama!!!!

Idemo znaci danas van, probat cu rusku votku prvi put, nadam se da cu ostati ziva! U sutra cemo se svi skupiti i raditi veliki rucak i jesti onako na hodniku! A poslije toga ici na Marsovo polje igrati frizbi sa ljudima s faksa! Bas se veselim! :)


Post je objavljen 10.07.2007. u 22:20 sati.