Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xxteyaxx

Marketing

Happy in my eyes, sad in my heart

Yo ljudi ja se napokon javljam...nekak mi se vise neda imat blog...al ne znam mozda ga ipak izbrisem...jadno mi je sto mi se nevide slike a ima ih stvarno puuuno...al jbg...takav je zivot...e kad smo vec kod sjebanog zivota ja i matija smo prekinuli...ustvari ja sam njega ostavila..nije mi zao...voljela sam ga vise od icega...al doso je i tome kraj..nekak su mi se osjecaji promjenili ni sama ne znam kak ni sta...ne osjecam vise onu srecu..ljubav...ne znam...ak vidi ovaj post...bit ce dobro jer sam ga pisala prvenstveno zbog njega inace mi se nebi dalo...ostat cemo prijatelji jer ipak tolika ljubav...sva ta zabava, hodanja po sumama ko neki divljaci, tucnjava iz zajebancije, bjezanja od ljudi, sranja koje smo radili..paznje...nije vrijedno da ne ostanemo prijatelji...uvijek je bio tu za mene kad sam ga trebala...puno mi je znacio i jos uvijek znaci...znam da bi mogla nastradat i izgubit nekog prijatelja zato sto je medu nama gotovo...al briga me je vise....ja znam kolko sam ga volljela i koliko mi jos uvijek znaci...i niko mi nece moc srat da to nije bilo tak... Matija, nikad te necu zaboravit...NIKAD...


Image Hosted by ImageShack.us



Nastavak ovog posta samo zbog tebe...

Pito si me zast smo prekinuli...? Pito si me zast nam je bilo u nedjelju onak ljepo...? Pito si zast sam ti rekla da te volim i da mi nije zao sto smo opet zajedno...? Pito si zast mi nije zao sto smo prekinuli..? Pito si me zast sam pisala ovaj post..da ne kuzis...?
Pa najdrazi moj nakon tolkih pitanja...ja ti nemogu odgovorit preko poruka...Prekinuli smo jer ja ovak ne mogu vise ne znam zast..jednostavno ne mogu...tesko mi je... U nedelju sam mislila ono sto sam rekla i sto nam je bilo super...meni je bilo odlicno... Rekla sam ti da te volim zato sto te volim..i nije mi uopce bilo zao sto smo zajedno, al navecer sam shvatila da vise ne mogu..jednostavno nemogu... Onda sad mi nije zao sto smo prekinuli iz nekog posebnog razloga koji ne zelim nikome govorit...al uskoro ces shvatit i vidjet taj razlog... I da pisala sam ovaj post jer mi puuuuuno znacis...i uvijek cu bit uz tebe kad ti to bude trebalo...ko i dok smo bili zajedno...znala sam neke tvoje tajne koje niko nije znao, a i ti moje..ja tvoje necu nikad nikome rec..jer te previse cijenim, postujem i volim... Danas dok smo bili ja, ti mia i doris u konjickom ponaso si se djetinjasto, malo glupo, nisi mi licio na tebe...i dok sam dosla doma doslo mi je da placem zbog tebe...ubiti jer si se danas cudno ponaso prema meni...ko da ni nije nikad nist bilo medu nama...kao da smo stranci...kao da te boli kurac za mene...e pa meni se ne jebe za to kak se ti osjecas i kak ti je... Uvijek cu te voljeti..al ne isto kao i prije...Nikad te necu zaboravit, al stvarno...riskiram sve...gubim tebe...ono nesto sto mi je bilo najbolje i najvaznije u zivotu a to si TI! Ti si onaj koji mi je donio samo dobro i ljubav, njeznost, paznju, razumjevanje...sve...zbog tebe nisam vise ona glupa darkerica koja je non-stop bila u depri i rezala se...ti si zasluzan za to...i znaj da sam ti jako zahvalna za to.... Jos jednom ponavljam da cu te uvijek voljeti i postovat....i stvarno te nikad necu zaboravit jer si mi bio jedini koji me je iskreno volio, pazio na mene i nebi dao nikom da me povrijedi....HVALA TI!


Post je objavljen 10.07.2007. u 12:50 sati.