a blank, primal penetration,snotrocket.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/snotrocket

Marketing

a blank, primal penetration




prvo. jebo vas gej prajd i njegove poruke.

drugo. jebala vas netolerancija, vas kvazi heteronormativce, bolesnike i silovatelje, vi primitivne seljacine pune prijezira prema sebi koji projicirate na druge.

trece. jebite se svi skupa naizmjence, opce nije bitno ko s kim, kako, mozda jedino gdje...

________________________________________


...jer jebanje je najjebenije kad si izjeban od nadjebanih zajeba iz okoline pa ti samo po sebi dode ko lijek.......

________________________________________


kaj idemo do jaruna? nademo se na cugi? nakon pola sata: pa mogli bi polako gore ha? doma...
najdrazi su mi oni kvazi izlasci prije i u cilju jebanja kad padaju pogledi na one dijelove tijela koji nas odaju, kad se svaki dijelic svake sekunde vremena provedenog u zajednickom druzenju svodi na princip : odradimo ovo sto prije da se mozemo ic jebat, a kako ne bi imali filing da se samo jebemo i ne radimo nis drugo osim tog. pa se onda u tu svrhu ljudi nalaze na rolanjima kojatraju pola kruga jer zavrse u grmlju, cugama koje ostaju nepopijene, jajima punim sperme koja vapi da eruptira. recimo nase prekjucerasnje, od kraja, koznakoje po redu jebanje jer danas nakon jutarnjeg slijedi jos jedno. ..

.. obojca umorni, al idemo van, nitko nit ne spominje fuk, vani smo dobrih 30 min nakon cega sutimo i gledajuci se smjeskamo. kaj idemo a ? ma da, ajmo, kaj cemo tu, pras u smijeh....u dnevnoj sobi sve nesto kao polako, oces popit nekaj, prepricavamo sinocnje izlaske, svatko sa svojom ekipom, sve do explozije neukusne zivotinjske strasti pri cemu trgamo usnice, gnjecimo bradavice, deremo majce, kosulje, gumbe, gace, tregere, pusimo jedan drugom nasred dnevne sobe, na podu, u kupaoni, kuhinji, jebanje na podu dnevne sobe, tucanje u hodnickom prolazu, dotucavanje na ormaricu za cipele, karanje u kupaoni, prcanje na kuhinjskom stolu, a onda carobni trenutak pucanja kondoma na krevetu spavace sobe koji je doslovno unistio svu sexualnu romantiku perverzije i oduzeo nam cijeli jedan vjecni trenutak. trebali bi nas uzet za onaj neki job testiranja kondoma jer ovi su bili durex. jebem,u(guz)...

..nakon poduzeg izvijanja i neizbjeznog usporavanja strasti potiskivanjem sexitriceta, svravamo u vatrometu proteinskog sadrzaja, razmazujuci gustocu po svuda, oblizujuci prste kao poslije ukusnih palacinki s nutelom. neizbjezno lezbiciranje, tusiranje i laku noc i sretno. do sljedeceg puta. do jucer. a i danas nakon budenja. ima nesto u tom jutarnjem sexu, iskreno nisam to pojmio do danas. vidimo se i navecer, ali ja vise ne mogu. o ne, doduse, baggie tvornica ne prekida rad nikad pa ustvari nikad ni ne znas.. al bilo bi sickie..

ne kuzim one hetero parove koji se ne jebu po tjedan dana il vise, al to je valjda kao u mojoj prosloj vezi, dolazi iz glave. ako se mi mozemo karat u guz tri dana za redom, a u popodnevnim pauzama svracajuci na xtube spankat desankom jos pokoji meduput, mozda imat kasnije problema s hodanjem, pisanjem i sjedenjem, al ipak, kako onda "oni" ne mogu tamo gdje navodno ide po kljuc brava principu?!

________________________________________


sexualni predatori, jebeni hodajuci kurci uzdignutih glava i tvrdih, malih, loptastih guzica. slicno kao sise, najbolje su male, okruglaste, cvrste i nabijene guze. spremne i obrijane.. guze mislim, iako sam cuop svasta i o sisama. iju.

i kaj mislite, jel vise kalorija trosi onaj koji je gore il onaj koji je dole(naputak: nije lako onom koji je dole jer i on ulaze napor..). pitanje vrijedi i za jezovite prizore heterosexualnog sexa u kojima je cura dolje.




Post je objavljen 08.07.2007. u 13:45 sati.