Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Kad "peder" postane državni neprijatelj broj 1

Photo by www.javno.com
Čini se da su „pederi“ postali hrvatski neprijatelj broj 1. Bar bi se to dalo zaključiti po reakcijama tzv. braniteljskih udruga koje su u povodu Zagreb Pride-a uputile priopćenje u kojemu se izražava negodovanje takvom manifestacijom smatrajući da „…je ta manifestacija u neskladu s tradicionalnim običajima kao i vrijednostima braka te obitelji koje su duboko ukorijenjene u identitet hrvatskog naroda

Stvarno u Hrvatskoj nema važnijih pitanja pa su udruge spale na to da u običnim ljudima drugačije seksualne orijentacije vide prijetnju. Zanimljivo kako se te udruge nisu oglasile svaki put kad bi izbila neka afera gdje je pokraden novac svih nas. Nisu našli potrebnim izdati priopćenje kada su Ministri u nadzornim odborima raznih tvrtki te u upravnom odboru HFP-a zaspali na straži, pa su lopovi neometano pljačkali. Nisu se sjetili dignuti glas ni kada je Ivo Sanader izručio Gotovinu iako su 2001. sa Splitske rive poručivali da će rušiti vlast. Nisu se sjetili pobuniti ni protiv redovitog godišnjeg povećanja broja branitelja, tako da smo već dogurali skoro do pola milijuna „branitelja“. Nisu se sjetili izdati priopćenje ni kada je HDZ suspendirao odluku o zaštićenom pojasu u Jadranu te na taj način dozvolio talijanima i slovencima daljnje neometano pustošenje hrvatskog ribljeg fonda bez kune nadoknade.

Dalo bi se tako nabrajati u nedogled. No za sve to uvijek će netko naći opravdanje… nisu znali… oni su ugledni građani… ipak su nešto i napravili… treba im dati još jednu priliku… oni su to napravili u najboljoj namjeri… oni su vratili dignitet braniteljima… i još tisuću drugih opravdanja. Ali ako si „peder“… jao si ga tebi… državni si neprijatelj broj 1.

Takvim priopćenjima ti navodni „dušebrižnici“ nas guraju u skupinu zemlja kao što su Litva, Rusija, Estonija i Srbija u kojoj su ljudi drukčije seksualne orijentacije također državni neprijatelj broj 1, dok razni oligarsi, tajkuni i mafijaši slove za ugledne poslovne ljude.

Post je objavljen 08.07.2007. u 13:32 sati.