Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krutavisibaba

Marketing

Izlazak za 5

Ovako. Jucer mi je stariji buraz izašao iz petogodišnje veze, što je imalo utjecaja i na mene u mom adolescenskom razvoju. Malo sam, kako bi se naški reklo confused, iliti, zbunjen. Dakle njegova bivša (sva u suzama, dobila slom živaca, blagu šizofreniju i kronični grizonokt), stalno me zivka na mob i traži od mene da ga nagovorim da joj se vrati.....mislim stvarno, ne mogu ja nekoga nagovoriti da uradi nešto što ne može ili VIŠE NE ŽELI, zbog svakodnevnih okolnosti i međusobnog psihickog maltretiranja, što je njima bilo uobičaeno, a ako ih vidiš da su si super i da se jaaaako vole-odmah znaš da nešto nije u redu među njima. No dosta o tome.

I tako je moj buraz jucer spakovao vecinu svojih stvari, te se iselio iz njene obiteljske kuće....i ja zajedno s njim, jer sam bio kod njih u gostima. I tako smo sjeli u auto i otputovali sa otoka na obalu kod frenda. Inače je uobičaeno da mene, kao mlađeg člana krda-društva prvog napiju (pa se ja izgubim negdje ili odem spavat), pa da oni mogu pričati o temama koje nisu stvorene za "svačije uši". No ja sam ih jučer zaj...dok su oni lokali pivo u jednom pubu ko' Geza i Krsto ispred samoposluge, ja sam lagano pijucko stock-cole i promatrao ih sa distance. Polako su se opustili predamnom i zaboravili da sam s njima, te su počele prljave priče. Naslušo' sam se takvih gadosti, perverzija (ja sam perverzan, al' ovo.....), nastranih maštarija i ostalih gluposti kakve nisam mogao ni zamišljati. Nakon nekoliko takvih minuta provedenjih s njima, morao sam i ja eksati kojih 25 litara piva i to sve zaliti sa pol' litre travarice, da bih se mogao ukljuciti u razgovor. Kasnije, naravno po starom, sam se oduzeo i da ne napravim neku glupost-što mi inace leži, smo krenuli natrag u stan. I šta sad, ajmo se malo hrvat, neee? I tako smo se ja i vlasnik stana pohrvali i skoro razbili pol pokučstva, što se odnosi na to da ja danas ne bih imao na čega pisati ovaj mutavi post.... Sve je dobro prošlo osim par keramičkih patuljaka i vaze za cvijeće. Legli smo spavat i zmisli šta......poziv od burazove bivše.....halo? "IIII ŠTA TI JE REKAO, JEL IMA NADE DA OPET BUDEMO SKUPA"???-"Joj ne znam, nece mi ništa reci, samo kaže vidjet cmo".......itd. Tada sam ustao iz kreveta-totalno puko-da kreiram svoj blog. Mislim stvarno, ko' ima mozga da ide kreirat novi blog u 2:00 AM polupijan.........

Jutros sam se ustao rano, oko 11 u jutro i otišao na fakultet predati prijavu za prijemni ispit. Heee....platio sam 250 kn za kurac, necu proc na prijemnom, osim ako mi neka draga cura ne poželi sreću i da malo poticaja.

Još nešt': buraz sretan put i drugi put!


Post je objavljen 06.07.2007. u 13:25 sati.