Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/terorijaiprasak

Marketing

STRIJEPITE!!!!

Vrlo je napeto ovo ljeto. Za sada.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Skupina udvorica, prevaranata i poturica je skinula maske i pokazala svoja prava lica i namjere, urbi et orbi. Njihovu bolesnu ambiciju prati jedino njihova bolesna želja za dominacijom i nepravdom. Za one koji vjeruju da su u stanju oduprijeti se svoj malicioznosti ove kleroboljševičkokanceroznosimpatične propagande, neka pokušaju ovdje i ovdje naći zvijezdu vodilju ka višim ciljevima.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketU Mostaru na oltaru, kršćanstvo i hrišćanstvo su izgubili velikog mislioca i narodnu kukavicu, dok je islandska vjera jača za 27%. Pogani provokatori su o istom doživjeli poraz i debakl ispričavši se nemušto pripitom ali trezvenom puku uz sve pjesmu i razvrat. Slava im!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Da je folk prošlost, budućnost i podgorica sviju nas, pokazala je regresivna folk skupina na čelu sa damom tanana glasa, vitih nogu i velikog srca (uslijed dugogodišnje hipertenzije i oslabljene cirkulacije), neumornog svirača i animatora masa, akceleracija i momenata sile, videoton majstora i njihovih intimusa.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Što drugo, neko se zahvaliti dobrim ljudima OKC Abrašević, na čelu s volšebnicom Tinom i pozdraviti okultnu starobalkansku magiju, simpatičnog neiskvarenog puritanca i pritajiti se do novog uzbuđenja.

3.8. u Mordor, u Mordor!!! Zlo se izbija još gorim!!!!


Post je objavljen 06.07.2007. u 12:04 sati.