Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zajebanamala

Marketing



Nekako mi se ne da pisati naslov posta. Uvijek krenem sa onime "Evo me...opet" , osim ako točno znam o čemu bi pisala. A danas ne znam. zujo
Za početak, napokon praznici. Još uvijek se ne osjećam potpuno slobodno jer je tu još praksa, ali i to će sljedeći tjedan proći.
Ponovno sam sama doma, pomalo se uvjeravam da je to postala neka tradicija da se moji početkom ljeta sele u južne krajeve, a ja kaskam za njima kada obavim svoje dužnosti. Biti sama doma donosi mnoge prednosti. smijehRecimo, ujutro se budiš uz dečka ili prijateljice, dolaze ti oni koje hoćeš u bilo koje doba dana i noći, radiš stvari koje inače ne radiš (naravno u granicama), i sve u svemu ti je stvarno fenomenalnosmijehsmijeh! Sve je još bolje kada netko ima dečka kao što je moj! Najbolji je, a imam osjećaj da ga svakom sekundom sve više volim. I jako sam sretna zbog toga, jer ako itko, onda je on taj koji to zaslužuje. Ovim postom nisam imala u planu nikakve inteligentne misli ( vidi se), nego sam se samo htjela javiti da znate da je samnom sve u redu, i da vam barem u kratko natuknem da mi je stvarno prekrasno ovih dana i da uživam maksimalno! A sada vas sve lijepo pozdravljam!
wave

Post je objavljen 04.07.2007. u 22:37 sati.