Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdgornjikucan

Marketing

POVRATAK U BAZU

U Fažani je bilo nevjerojatno dobro. Zaista sam pun dojmova i ne znam što bih prije pohvalio ali mislim da ću najprije one koji to naj više zaslužuju. Ekipu mladeži DVD-a Gornji Kučan. Dečki su se zaista trudili i svakodnevno vježbali. Jutarnja tjelovježba, 2 vježbe, odmah zatim štafeta. Nakon obaveza iz programa kampa opet 2 vježbe. I tako svaki dan. Veliku stavr napravili smo u štafeti gdje smo sa jednom izmjenom ( na intervenciju mentora), popravili i onako dobru štafetu za skoro 2 sekunde.

Od ostalih stvari izdvojio bih pjesmu koju su napisali članovi DVD-a Gornji Kučan i izveli je na zabavnoj večeri. Uskoro ćete moći i pogledati spot sa tom pjesmom. Bilo je svačega : skrivena kamera , snimanje filmića i još puno toga. Mogu reći da smo se uz puno rada i lijepo zabavili.

Ne mogu da ne spomenem Zapovjednika kampa Gospodina Golubić i Dozapovjednika Gospodina Sikru. Oni su nas jednostavno sve oduševili sa svojim pristupom i načinom vođenja kampa. Ovim im se putem zahvaljujem u ime svih članova DVD-a Gornji Kučan.

Dobra hrana, toplo more, prekrasna okolina samo su dijelovi lijepih uspomena što smo ih donijeli iz Fažane. Apeliram na sve voditelje DVD-a da se potrude i odvedu djecu u Vatrogasni Kamp u Fažani. To je pravi način za povečanje interesa djece za vatrogastvo.

POZDRAV IZ KUČANA!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 03.07.2007. u 17:00 sati.