Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eja1989

Marketing

NOGOMET......

Hm kaj da kažem, jedan od mojih najdražih sportova. Znam da ga cure baš i nevole, al ja ga OBOŽAVM!!!!! Odrasla sam uz ujka koji je bio lud za nogometom, a za Dinamo da i ne pričam. Uglavnom iz dana u dan sam slušala nogomet, dinamo, nogomet, dinamo..jebweš hajduk, dinamo je najjači, najbolji....itd. tako da nogomet i Dinamo imam u krvi!
U nedjelju me mama zamolila da idem s njom u Novake pogledat jednu tekmu, igrali su njeni dečki s posla ''KARTIS'', pa rekoh ok, zašto ne.
Ka dsmo došli srela sam frendicu, naravno pale su puse i standaed: di si, kak si, kaj ima, kad ćemo na kavu...
Kasnije sa upoznala te mamine frendove al na moje veselje tamo je bio i moj Marko (Kolar), on je sa svojom ekipom ''BAČVICE'' jednostavno rasturao!
Kad je završila tekma trebale smo ić doma al ono.....ostel smo pogledat i Marka!
Tmo sam srela i njegou mamu, malo smo popričale, baš je bilo dobro.
Moram pohvalit eklipu ''KRATISA'' osvojili su treće mjesto, možda bi bili i 2. al ipak ekipa ''K7'' bila je jača (normalno, ipak su u toj ekipi bili treneri s neke nogometne akademije). Zadnju tekmu, polufinale, igrali su s ''RADIOM SAMOBOROM'', možda nije ok kaj ću ovo reć al ti dečki su se ponjeli ko mala djeca...bili su tako bahati, bezobrazni, kao nije im priznat gol, a gola uopće nije bio je je golman ''BAČVICA '' obranio, dio ekipe se odmah naljutio i rekao da ne želi igrat tako da su pili pivicu dok je ostatak ekipe muku mučio i na kraju izgubio.
Ekipa ''BAČVICA'' je pak rasturila dečke s akademije...iako su se na kraju igrali penali, bili su itekako bolji, svaka im čast.
Suci, tj smo jedan bio je tako nervozan da smo imali osjećaj da će pojest nekog od igrača, al na svu sreću nije.
Neki dečko do mene je rekao kako nitko ne zna koliko ljudi mu je ''DNEVNA DOZA'' tako dad se ne iznenadimo ak mu igrači neće utažit glad, možda bi mogao preć i na publiku ....hehenjami
Marka su prozvali drugim Lukom Modrićem, svi su mu se divili jer on nije bezveze trčao igralištem, imao je viziju gdje mora biti kako bi bio efikasan na terenu...yes

U savkom slučaju, ekipa ''KRATISA'' osvojila je 3, mjesto a ekipa ''BAČVICE'' bila je prva party
Marko Kolar proglešen je igrečem turnira...mali svaka ti čast! thumbup
Moraš imat želje i volje savki dan ić iz Klaka (bio snijeg, sunce, kiša...) u Zprešić na trening, ne izlazit s društvom, biti dobar u školi, ne ić na izlete samo zbog nogometa...rijetki bi se svega toga odrekli zbog nogometa tako da se iskreno nadam da će mu se želja ispunit te da će jednog dana postat jedan od najboljih igrača... thumbup

A sad o meni malkice, evo danas sam bila na praksi, bilo mi je ok.....
Nešto sam sitno rješavala blagajnu, pa mao ispunjaval neke obrasce za državnu upravu te ih slala poštom, kasnije sam poslala par dokumenata faxom u Zg nekom poduzeču i to bi bilo to.
Upoznla sam neke nove ljude, uglavnom su svi bili simpatični, pristupačni tako da se nemam na kaj žalit. yes
još tjedan dana i to je to, onda ću nastavit uživat u ljetu, moru, bazenima ponekad....izlascima (jeee)
... i u svemu kaj mi se pruži.

pusa svima

Post je objavljen 02.07.2007. u 22:04 sati.