Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacksnakey

Marketing

Nastavak ;)

"Dakle, kao što svi znate ove godine opet imate novog predavaća odrane od mračnih sila, molim vas pozdravite pljeskom hrabru Michelle Snape."- predstavila me McGonagalica i sjela u veliku stolicu ravnateljice meni desno. Ja se ustala, dvoranom je odjeknuo gromoglasan pljesak i par žvižduka, a najviše za Slytherinskim stolom cool. Podigla sam ruku da ih utišam, naklonila se i ponovo sjela...bla bla....razvrstavanje rolleyes....ti tu...ona tamo.....znate svi. Papica njami i spavanac.
"Vaša soba je na prvom katu, iznad Slytherinske društvene prostorije, povezana je s vašim uredom."- uputila me McGonagalica (uvijek kad joj pišem ime me pocijeti na nešto iz McDonaldsa) na kraju gozbe, kimnula sam glavom u znak razumjevanja.
"Laku noć ravnateljice."- rekla sam uz poznati Snapeovski podsmijeh nut. Otišla sam do svoje sobe, bila je dosta prostrana, veća od učeničkih, divotica rofl, samo prođem kroz jedan prolaz pokriven vratima s nekim zidnim tepihom i u uredu sam, lovely dead. Naravno, još nisam kanila spavati, idem malo do dobre stare društvene wink. U društvenoj je još bila gužva, dali ja to vidim piče party, DA.
"O ne."- čuo se uzdah nekoliko učenika, dok je zavladao potpuni muk uzrokovan mojim ulaskom.
"Bez brige, neću vam pokvariti party i ja sam došla na njega."- rekla sam im umirujučim glasom.
"TOOO!!!!"- viknuli su svi u isti glas, ja sam se samo smiješila wink.
"Dodaj plamen-viski."- rekla sam nekom učeniku koji je bio blizu stola s cugom party. Samo ću par gutljaja thumbup. Party je trajao do tri ujutro, kad sam ga ja morala prekinuti jer su se svi napili i postavi preeeeeeglasni.
"Djeco, sad svi u krpe ili ću vam sutra na prvom satu zadatu PUNO zadaće!!!!"- viknula sam, svi su se trznuli. Došla sam od izlaza, okrenula se i rekla: "Pazite se, ja sam tik iznad vas, ako čujem buku...spavajte s jednim okom otvorenim.". Na ovu prijetnju su se svi pokupili u svoje sobe. Malo sam sad bila prestroga, iskupit ću im se sutra yes. Otišla sam do svoje sobe, svalila se na krevet i začorila zijev.

P.S. A kaj je post bez videa?

Lord of the Pings - triler


Post je objavljen 30.06.2007. u 14:03 sati.